Мама миа! Италианската звезда Албано излетя с манекенката Катрин Вачева преди "Капките"! СНИМКИ

Мама миа! Италианската звезда Албано излетя с манекенката Катрин Вачева преди "Капките"! СНИМКИ

Италианската музикална звезда Албано, който в понеделник вечер ще предизвика фурор в "Като две капки вода", по покана на продуцента Маги Халваджиян, първо обра точките на летището заедно с манекенката Катрин Вачева. Там той е бил без Ромина Пауър - половинката си на сцената и в живота, а само със своя импресарио.

Българската красавица се срещнала със световноизвестната звезда случайно, но двамата са провели много любопитен разговор, който ще провокира всяко внимание. За него става ясно от профила на манекенката, в който могат да се видят и култови снимки с Албано, които със сигурност са я развълнували много.

Катрин Вачева събра погледите от Шакира до Лара Крофт в Египет СНИМКИ 18+

Какъв точно разговор обаче са провели Катрин Вачева и Албано - разбираме първо ние, тъй като потърсихме за коментар манекенката, която пък, на свой ред, не спести нито една подробност от споделеното.

"Този уикенд бях в Италия. Обичам Милано и винаги ходя там с удоволствие! Не ми омръзват нито малките улички, нито големите площади, хубавите ресторанти, италианската паста и аперол, както и всички сладки десерти като започнем от джелатото, панакотата и любимите ми каноли с пистачо крем. Полетът е сутрешен, ранен, тъкмо отпивам от кафето, което съм си взела за разсънване и виждам шапката, стойката и профила на Албано пред очите си! Мамма миаа!!! Уаау!! Направо го казах без да се усетя и той се обърна и ми се усмихна широко!

Направо се събудих много бързо! Естествено, че го разпознах веднага и го помолих за снимка, нямаше как да пропусна! Докато чакахме полета, си поговорихме. Той ме попита дали говоря италиански, защото не знаел добре английски, отговорих, че разбирам, но не говоря. За общия ни кратък разговор обаче, спомогна мениджърът му.

Когато го попитах дали ще пее в България, отговори, че има ангажимент във вечерно шоу, но не назова името му. Веднага се сетих, че е поканен в "Като две капки вода". И му го казах, а той попита: "Това голямо шоу ли, хората гледат ли го?", а аз възкликнах: "О, разбира се!!!" Добавих, че е най-гледаното, че има голяма и красива сцена, и е с публика на живо, и има пеещи популярни лица като участници, че хората много ще се зарадват на присъствието му и се надявам да се чувства добре, защото съм сигурна, че ще предизвика еуфория!

"Така ли?", попита ме, О, много се радвам тогава", и се усмихна широко! Пожелах му успех и благодарих за вниманието!", това сподели за вълнуващия си разговор с Албано красавицата. И добави още нещо много интересно:

"Ще ви кажа само едно за него: толкова позитивен и земен човек с неговата кариера и световна признателност, скоро не бях срещала! Няма фасони, няма частен самолет (а може да си го позволи), няма охрани и тежки очила за прикритие.

Усмихнат, ведър, не отказва снимка на никого. На летище "София" нямаше специална кола за него, нито коридор, за да стане по-бързо - заедно с всички хора се качи на шатъл - автобусчето и съвсем спокойно се предвижи до изхода.

Хората бяха в лек възторг и той се усмихваше на всеки, който го погледнеше. Това се казва Звезда! ГОЛЯМА ЗВЕЗДА! С класа и поведение, достойни за адмирации!! Радвам се, че се запознах с него, остави ми мил спомен и определено усмихна деня ми с общата ни снимка, краткия ни позитивен разговор и със своята земност, и поведение спрямо хората"./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай