Маги Халваджиян не е на себе си след тази новина СНИМКИ

Маги Халваджиян не е на себе си след тази новина СНИМКИ

Маги Халваджиян обикновено трудно прикрива емоциите си, особено пък когато те са провокирани от събития в личния му живот.

Наскоро неговата съпруга Кремена отпразнува своя 50-годишен юбилей, а една от изненадите, които двамата получиха, ги разтърси из основи.

Екстравагантната стилистка призна дори, че е ревала при новината, а това, което я е развълнувало толкова е, че синът й Бедрос и половинката му Алекс Енева очакват второто си дете.

Маги и Кремена вече са в трепетно очакване да станат отново баба и дядо, което, както показват поне до момента, много им се услажда. 

В интервю за "На Кафе" Кремена Халваджиян се похвали лично с благата вест и призна, че не е могла да сдържи сълзите си от радост.

Събраха Мария и Рачков на купон, те не се поглеждат СНИМКИ

"Ревала съм, не знам дали ще мога да го кажа. Ще го кажат моите деца. Получих най-хубавия подарък, както преди 4 години", призна с вълнение Кремена като прелюдия към новината, че отново ще става баба.

Маги Халваджиян направи неочаквано признание за... СНИМКИ

Все още не се знае в кой месец е Алекс, но съдейки по добрата й кондиция на купона за рождения ден на Кремена, тя кара доста лека бременност, която изобщо не й пречи да танцува до зори.

Объркаха жената и снахата на Маги Халваджиян СНИМКА

Любопитна подробност е, че на снимките от юбилея на Кремена, Алекс е с къса и доста широка рокля, а Бебо е във видимо приповдигнато настроение покрай нея.

Припомняме, че Алекс и Бедрос имат син Еди, който в момента е на 4 годинки и вече няма никакво търпение да стане батко./show.blitz.bg

Коментирай