Маги Джанаварова чака бебе, издаде я това вихрено ВИДЕО

Маги Джанаварова чака бебе, издаде я това вихрено ВИДЕО

Маги Джанаварова е на седмото небе от щастие, защото чака бебе. Талантливата певица, която миналата година изобличи бившия си в изневяра, явно не само е преживяла любовното разочарование, но и много бързо след това е открила правилния човек. Двамата са в трепетно очакване да станат родители!

Дуетната половинка на 100 кила е бременна за първи път, а начина, по който го съобщи в профила си в социалните мрежи, направо изби рибата. До последно не се знаеше с каква изненада, както анонсира в началото, ще шашне феновете си.

Маги Джанаварова взриви след изневярата с тези секси дами във "Виновен" ВИДЕО

34-годишната изпълнителка направи сериозна равносметка на изминалата година, която както вече става ясно защо, определя като много ключова и важна в живота си.

"Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото. Каква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело", пише Маги с много вълнение под поста си.

Маги Джанаварова понесе жесток удар, гаджето й... ВИДЕО

В почти двеминутното видео се вижда как точно е протекла изминалата година за нея, разбира се с подбрани моменти и на доста бърз ход, но пък, както се казва - всичко важно се вижда много ясно - и многобройните пътувания в чужбина, и любимите хобита, както и професионалните ангажименти като певица. Финалът обаче е повече от вълнуващ - положителен тест за бременност и първа снимка на очакваната рожба от видеозона.

Маги Джанаварова е щастливо обвързана от около година и половина с приятеля си Крис, който е по-малък от нея и работи в международна компания. Тъй като бъдещият татко живее в чужбина, може би и Маги скоро ще промени местоположението си./show.blitz.bg

 

Коментирай

kravar

kravar 11.02.2023 19:53

DRISNQ OT DIARIQ !

Диди

Диди 12.02.2023 1:28

Честито на слънчевото момиче Маги!!!