Маги Джанаварова взриви след изневярата с тези секси дами във "Виновен" ВИДЕО

Маги Джанаварова взриви след изневярата с тези секси дами във "Виновен" ВИДЕО

Маги Джанаварова наскоро призна, че е преживяла голямо любовно разочарование, след като научила, че дългогодишния й приятел й изневерява. Това, което направи малко след това обаче, хвърли всички в ступор!

Новата песен на певицата с манекенски мерки буквално изпепели всички с един замах заради признанията и сексапилното присъствие в клипа на пет популярни родни дами - Деси Слава, Диляна Попова, Златка Димитрова, Алекс Сърчаджиева и Евгения Джаферович.

Дара преспала с мъжа на колежка! Тя научила и...

"ВИНОВЕН" е тук с цялата си прелест! Всеки нов проект или песен за мен е като последната любов – най-силен, най-вълнуващ. "Виновен" е не само лична история, това е песен за женската сила, за способността ни да се справяме с трудностите без да се самосъжаляваме и не случайно във видеото участват едни от най-силните жени, които познавам!", пише Маги в профила си в социалните мрежи.

И продължава словоизлиянието си така:

"И всяка една е олицетворение на женствеността и нежността. Всяка една от тях е, и е била мое вдъхновение през годините. Щастлива съм и безкрайно благодарна за професионализма и затова, че се съгласихте да станете част от "Виновен"!

Маги Джанаварова понесе жесток удар, гаджето й... ВИДЕО

Благодаря и на изпитанията, защото без тях няма израстване, без тях нямаше да има и "Виновен". Благодаря от сърце и на целия екип, с който създадохме целия проект!!! Вярвам, че най-хубавото предстои"./show.blitz.bg