Лили Иванова разби "Пайнер"! Билетите за концерта й с рекордни цени от...

Лили Иванова разби "Пайнер"! Билетите за концерта й с рекордни цени от...

Лили Иванова направо отвя звездните попълнения в редиците на музикалния гигант "Пайнер". През декември редица родни изпълнители традиционно правят пищни концерти, но разликата в цените на билетите е просто изумителна.

Може би не е изненада, но най-скъпо удоволствие ще е концерта на Лили Иванова, както и "Забраненото шоу на Рачков", като ако ценната хартийка при Димитър Рачков достигна 80 лева, то тази за музиката на примата достигна рекордните 180 лева - прецедент в родния шоубизнес. 

Потрес! Лили Иванова с гол портрет... СНИМКА

До Лили Иванова се доближава единствено цигуларят Васко Василев, който пусна билети за концерта си през ноември в зала 1 на НДК на цени от 150 лева. В топ 3 на най-скъпите билети попада и рапърът Ицо Хазарта, който ще представи първия си солов албум срещу билети от 30 до 120 лева, пише "Телеграф".

Ицо Хазарта шокира с колата, която шофира... СНИМКИ

За сравнение подобни високи цени имат само концертите на световни музикални величия - каквито са например италианските легенди Ал Бано и Румина Пауър. Билетите за концерта им през декември са на цена от 120 лева. Двамата се събират за втори път заедно  и ще изнесат концерт в "Арена Армеец".

Такава е цената на билетите и за Дийп Пърпъл, които ще пеят в Арена Армеец на 7 декември, като най-ниската цена е 40 лв. Една от най-култовите руски групи пък, "Любэ" ще пеят на същите цени и на същата дата, само че в НДК, съобщава още изданието.

Браян Адамс гостува в Пловдив на 14 ноември, като билетите за шоуто му вървят от 60 до 120 лева. За първи път у нас ще пее и френската Лили Иванова – Мирей Матийо. Тя ще направи рецитала си в зала 1 на НДК на цени от 60 до 120 лева, но има и ВИП места межди 120 и 200 лева.

Камен Донев тайно се развел, друга му роди дете

Камен Донев ще изнесе юбилейното 500-тно представление "Народно творчество" на 19 декември в "Арена Армеец", а ценните хартийки за спектакъла варират на цени от 25 до 60 лева.  

За да отбележи своя 50-годишен юбилей пък, Мариус Куркински прави сборен спектакъл "Мариус 50", а цените на шоуто му в "Арена Армеец" на 21 декември се продават между 20 и 50 лева.

Петя Буюклиева с 2 по 20 на сцена с голямо шоу и неочаквани гости! СНИМКИ

На 13-и декември в зала 1 на НДК се събират диско звездите Шейла Боник от "Бони М", Прешъс Уилсън от "Иръпшън" и Сандра. Благовест и Светослав Аргирови също ще се включат в шоуто, а феновете трябва да си приготвят между 40 и 130 лева, ако искат да видят любимците си на сцената.

Мирослав Илич тази година ще направи големия си концерт у нас в Пловдив с цени на билетите от 30 до 870 лева, но има и ВИП пакети по 100 лева. За изненада за големия концерт на "Пайнер" на 3 декември в Пловдив, талоните за вход са на цени едва от 5, 8 и 10 лева./show.blitz.bg

Коментирай