logo

Ицо Хазарта шокира с колата, която шофира... СНИМКИ

Ицо Хазарта шокира с колата, която шофира... СНИМКИ

Рап легендата Ицо Хазарта за пореден път прави така, че феновете му да му свалят шапка. Певецът, който в момента журира в "България търси талант", може и да изкарва понякога повече пари, но шокира с решението какво да ги прави.

Факт е, че напоследък Хазарта има повече участия и съответно повече спечелени пари, които обаче, за разлика от много други негови колеги, не отиват по луксозни коли или маркови дрехи.

Опа! Ицо Хазарта отиде в Берлин се показа с... СНИМКИ

В момента Ицо кара 30-годишен "Мерцедес", на който мястото му отдавна е в автоморгите и въпреки това певецът си го харесва и го обгрижва редовно, с каквото му е нужно, за да бъде в добро техническо състояние, пише "Уикенд".

Попинг танцьор накара Ицо Хазарта да полудее от кеф!

Наскоро, докато шофирал обаче, основателят на група "Ъпсурт" направи жестоко нарушение. Той държал смартфон до ухото си и сладко си приказвал.

Любопитна подробност е, че Ицо Хазарта винаги е твърдял, че не си пада по лукса и не е разточителен в харчовете си. И е категоричен, че харесва живота си точно такъв, какъвто е.

Ицо Хазарта се пльосна гол пред Катето Евро! СНИМКА

"Доволен съм от жилището ми, от вилата ми, от колата ми. Никога не бих направил компромиси със себе си, за да си купя по-хубава къща или по-лъскав автомобил”, споделял е преди певецът./show.blitz.bg

Коментирай