logo

Опа! Ицо Хазарта отиде в Берлин и се показа с... СНИМКА

Опа! Ицо Хазарта отиде в Берлин и се показа с... СНИМКА

Ицо Хазарта хем обича да изненадва, хем не му личи, когато е намислил да провокира виртуалното пространство. Този път обаче, провокацията не идва от текста на поредния му хит.

Рапърът бе на гастрол в Берлин, откъдето се показа с изкусителна красавица, която веднага обра точките в социалните мрежи. И преди бързо да си помислите, че може би става дума за някоя засукана местна звезда, ви я показваме в целия й блясък.

Попинг танцьор накара Ицо Хазарта да полудее от кеф!

Луксозното возило служи само за интериор на Хазарта, който дори с шеговит тон отбелязва под снимката си, че метрото в Берлин е много хубаво. С типичния си хумор отвръща и на последвалите коментари.

Ицо Хазарта се пльосна гол пред Катето Евро СНИМКА

Някои от виртуалните му приятели пък, с намигване го питат защо липсва филийката от ръката му на снимката, а намека е заради друга снимка, която рапърът публикува няколко дни по-рано в профила си. На нея отново компания му прави изкусителна авто красавица.

Тогава Ицо написа над фотоса: "Току-що си я купих.. тая филийка в лявата ми ръка" и даде повод за доста колоритни изказвания от виртуалната си приятелска листа.

Белослава налетя на Ицо Хазарта и... СНИМКА

Кога и дали изобщо Ицо Хазарта ще се обзаведе с толкова луксозен подарък на четири гуми, няма как да не разберем, най-малкото, защото сме сигурни, че той ще се похвали след поредната филийка в ръка./show.blitz.bg

Коментирай