Белослава налетя на Ицо Хазарта и... СНИМКА

Белослава налетя на Ицо Хазарта и... СНИМКА

Белослава не издържа, метна се на врата на колегата си Ицо Хазарта и го разцелува пред слисаните погледи на многобройната му публика по време на негово участие.

Певицата, която никога не е крила, че обича да създава приятелства в музикалните среди, очевидно се радва на нещо много по-специално в лицето на рап колегата си.

Шефка в bTV хвърли око на Ицо Хазарта, иска да го развежда! СНИМКИ

"Е как да не целунеш един проповедник...!", пише Белослава под фотоса в социалната мрежа, а коментарите отдолу са повече от приповдигнати от страна на феновете й.

Ицо Хазарта се изгаври брутално със силиконките! ВИДЕО

Припомняме, че лятото на Белослава мина под знака на музиката, защото тя имаше редица концерти и участия. Сходно бе и положението при Хазарта.

"Всичко започна с излизането на един култов албум - "Неправилен рап" на Ицо Хазарта. Възпитанието на добрия вкус и фразата, и цялата мисъл, в която той е споделил нашия бит и култура, на българския народ, сега, е съзерцателна, назидателна и много важно да бъде чута", сподели неотдавна певицата, която има дуетна песен с Хазарта в същия този албум - "Сърцето на хлебарката"./show.blitz.bg

Коментирай