Шефка в bTV хвърли око на Ицо Хазарта, иска да го развежда! СНИМКИ

Шефка в bTV хвърли око на Ицо Хазарта, иска да го развежда! СНИМКИ

Откакто стана част от журито на "България търси талант", Ицо Хазарта буквално се е видял в чудо. Причината обаче, не са само всестранните таланти, които трябва да оценява, но и напориста блондинка с власт, която го следва на всяка крачка из телевизията.

Дамата заема шефска позиция в bTV и щом види Христо Петров, както е истинското име на рапъра, загубва ума и дума. Русокосата изкусителка все си намирала причина да се завърти около Хазарта и да споделя активно времето му.

Потрес! Ицо Хазарта пропя в чалга барове! ВИДЕО

Напористата мениджърка се познавала отдавна с Ицо Хазарта, но едва преди няколко месеца си станали по-близки покрай шоуто "България търси талант", пише "Хотарена".

Ицо Хазарта се изгаври брутално със силиконките! ВИДЕО

Не й пречи дори факта, че вече 11 години рапърът е щастливо женен от години за красивата балерина и стилистка Женя Димова, от която има и дъщеря.

Изпълнителят има дъщеря и от първия си брак, който обаче просъществувал съвсем за кратко.

Колегите на амбициозната шефка в bTV са потресени от волното й поведение, както и от факта, че не се крият и открито си флиртуват пред очите на всички. За телевизионерката се знае пък, че си пада по татуирани мачовци, нестандартни развлечения и силни питиета, и напълно се вписвала в типа жени, които Хазарта харесва.

Белослава и Ицо Хазарта пак са заедно! СНИМКА

И макар на външен вид шефката в bTV да не може по нищо да се сравнява с балерината Женя, компенсирала с хитрост и остър ум, за да примами в леглото един от най-хитовите родни рапъри./show.blitz.bg

Коментирай