Ицо Хазарта се изгаври брутално със силиконките! (ВИДЕО)

Ицо Хазарта се изгаври брутално със силиконките! (ВИДЕО)

Ицо Хазарта удари отново право в десетката с поредния си взривяващ хит "Известна". Под прицел в него този път са силиконките, които са атакувани толкова брутално от изпълнителя, че едва ли скоро ще могат да се отърсят от чутото.

Както се случва и с предишните песни на Хазарта, и тази се очертава като новия клубен хит на сезона, прогнозират още отсега почитателите му.

Припомняме, че преди няколко месеца Ицо Хазарта направи на пух и прах и псевдо рапърите с парчето "Браво", което достигна рекордните 10 милиона преглеждания в You Tube. Съвсем същото стори с класациите и песента "Гладен", с която Хазарта избухна само преди месец.

Ицо Хазарта взриви Слънчака (СНИМКИ 18+)

Както се казва, сега дойде ред и на силиконовите златотърсачки, на които фронтменът на "Ърсурт" сериозно е вдигнал мерника. Във видеото на "Известна" лъха неистово на пародия, която е добре позната за стила, на който залага от години Хазарта.

Белослава и Ицо Хазарта пак са заедно! (СНИМКА)

Ицо Хазарта плагиатства от фолкпевица! (ВИДЕО)

Бийтът  е дело на DJ Mascota заедно с D-Trax. За режисурата певецът се доверява на Валери Милев, който е основоположник на родните традиции в заснемането на музикални клипове./show.blitz.bg


Коментирай