logo

Ицо Хазарта плагиатства от фолкпевица (ВИДЕО)

Ицо Хазарта плагиатства от фолкпевица (ВИДЕО)

Скандалният Ицо Хазарта реши да се отдели от колегите си от "ЪпсурТ" и да радва със солови парчета. Първата му "Браво" се прие повече от добре, но за втората му "Гладен" бе набеден, че е откраднал идеята от чалга певица. 

Колкото и да е невероятно, противникът на чалгата се замеси в скандал с представител на именно този жанр. От няколко дни в социалните мрежи се върти намек за съвпадение на визуални и смислови концепции между „Игрите на глада“ на Антонина и новото парче на Ицо Хазарта – „Гладен“. В света на изкуството, обаче, това не е нещо необичайно.

„Самата аз споделих песента „Гладен“ почти веднага след премиерата ѝ! Харесва ми!  Ицо Хазарта е един от артистите, които обожавам! Смятам, че той има съществен принос за развитието на музиката в България. Ако някой открива съвпадения между негови и мои песни – добре! Аз не смятам, че в това има някакъв проблем. Вярвам и защитавам тезата, че артистът е свободен да използва всички изразни средства, когато това му позволява да онагледи същността на идеята. При такъв случай, творецът не е длъжен да се съобразява с когото и да било“, казва Антонина по повод сравненията на двете песни. 

Белослава и Ицо Хазарта пак са заедно! (СНИМКА)

 

„Гледах го този колаж и много се смях, ние наистина сме като едно, лика-прилика! А архитект Ицо е напълно прав - трябва да си илюминат, за да издържиш само на салати. Казвам го от личния опит на човек, на когото му се наложи екстремно да свали 14 кг. Не знам какво го е провокирало да избере такава визуализация, но аз наистина бях гладна. И исках салам!“, допълва още тя. 

Ицо Хазарта пълни джобовете на фолкпевица (СНИМКИ/ВИДЕО)

Антонина е категорична – „Всеки артист има право да интерпретира различни теми както намери за добре. Никой не е длъжен да дебне колегите си какво са изпели и какво - не. Изкуството трябва да ни обединява – в него няма място за мое и твое. Редно е да приемем, че място под слънцето има за всеки. И ако „Гладен“ събере повече внимание от феновете, аз ще съм щастлива, защото това е наистина добра песен. След излизането на „Браво“ самата аз използвам фрази от текста. Какво означава това? Че съм плагиат ли? Не мисля. Хазарта е истински артист.“./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Владислав

Владислав 29.05.2019 19:30

И е песента е пълен абсурд но тази кифла търси си салама

sokrat

sokrat 30.05.2019 16:48

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега- пробвай се с начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH

Йорданов

Йорданов 03.06.2019 8:14

Мегапростотия....