Ицо Хазарта пълни джобовете на фолкпевица (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ицо Хазарта пълни джобовете на фолкпевица (СНИМКИ/ВИДЕО)

Теди Александрова се слави със своето залитане по рапа. Тя е една от първите, която успя умело да съчетае попфолк и рап в едно. А истината е, че самата тя измисля музиката и текстовете на песните си.

На едно от последните си участия Теди демонстрира страстта си към рапа. И тук не говорим за преплитане на стила в нейния жанр, а за пристрастия към новата песен на Ицо Хазарта "Браво". В разгара на вечерта тя запя акапелно култовото парче, след което помоли диджея да я завърти. 

Пайнерката показа завидни танцови движения и непрекъснато припяваше актуалния хит на Хазарта. Очевидци издават, че много й личало, че е почитател на рап звездата и скандалната песен. Други пък скочиха срещу нея, че печели пари на гърба на рапъра, пеейки неговото парче по участия. 

 

В попфолка обаче от много време се пеят и чужди песни, които дори не са в този стил. Преди няколко години Емилия завършваше програмата си с култово парче на Уитни Хюстън, Галена пък беше взела под прицел песен на Били Хлапето, Галин пък се кеги на Гери-Никол и т.н. 

От видеото по-долу си личи, че не само рап ритмите са в кръвта на Теди Александрова. Много добре е овладяла и кръшните маанета, дори демонстрира колко е добра с барабаните./show.blitz.bg

Снимки: Club XI Eleven 

 

 

Коментирай

Мария Гологанова

Мария Гологанова 07.04.2019 14:10

Еми от чалгарка като нея всичко може да се очаква!

mami

mami 12.04.2019 19:01

Ако проведете ритуала за защита и богатство, в рамките на 1 месец вие ще се отървете от финансовите проблеми, ще се сдобиете с много пари и ще постигнете благосъстояние.https://bit.ly/2v7ov4x