Криско втрещи с реакцията си за евентуална сватба с Цвети!

Криско втрещи с реакцията си за евентуална сватба с Цвети!

Криско май няма никакво намерение да надява халка на пръста си, въпреки че в момента изживява силна любов с половинката си Цвети. Поне не е и в скоро време, както гласяха много от слуховете по адрес на изпълнителя.

От скорошон негово тв гостуване стана ясно, че ежедневието на Криско е превзето основно от работни ангажименти и по-малко време за любов. Той показа как стартира сутринта му – става не по-късно от 8-9 часа, след което се запътва към офиса си. Там на оперативка със съдружниците му от „Adamand” планират задачите за деня, след което започват тяхната реализация, пишат "Хотарена".

Криско се замеси в грандиозен скандал!

Кога се вижда с приятелката си Цвети и дали обсъждат съвместното си бъдеще обаче, така и не стана ясно. А на въпрос дали иска да се ожени, Криско отсече повече от категорично: "Не!", без да дава повече обяснения. Въпреки това изпълнителят не крие колко много обича приятелката си Цвети, която нарича "жена ми", а също и "най-красивата дама".

Бащата на Криско пише химн за Търново!

И дори и да не слушат скоро Менделсон, Криско и Цвети скоро ще станат трима, защото красавицата очаква дете.

Припомняме, че двамата са заедно вече от три години. Често ги виждаме на снимки от различни кътчета на България и по света, на които изглеждат повече от щастливи./show.blitz.bg

Коментирай

да  де

да де 07.05.2019 18:36

Оф, и той с вежди

Защо

Защо 08.05.2019 8:20

Тя тази Цвети копие на Капчикова ли е? Черната Ася.