Бащата на Криско пише химн за Търново

Бащата на Криско пише химн за Търново

Бащата на Криско написа песен за Велико Търново, с която ще участва в тазгодишния международен конкурс „Звукът на времето“.

Радослав Талев е композитор и известен китарист. Заедно със съпругата си Ваня са основатели на музикална академия в родния си град Габрово и вече 25 години са посветили на откриването на музикални таланти.

Сега Талев – старши ще се състезава в категорията за авторска песен и композиция, посветена на старата столица. Конкуренцията там няма да е голяма поне засега, тъй като освен Талев другият заявил участие с авторско произведение е търновският учител по акордеон Станимир Демирев, писа „Телеграф“.

Криско се замеси в грандиозен скандал!

В конкурса „Звукът на времето“ тази година ще вземат участие над 100 изпълнители – 15 групи и 80 солови изпълнители от 7 държави: България, Сърбия, Хърватия, Румъния, Ирландия, Полша и Русия. Солистите ще се състезават в четири възрастови групи, като от всяка ще бъдат излъчени четирима победители. Те ще пеят на финала, който ще бъде едновременно и галаконцерт. Наградният фонд на конкурса е 4500 лева./show.blitz.bg 

Коментирай