Кичка Бодурова, Азис и Веселин Плачков не плащат здравните си осигуровки

Кичка Бодурова, Азис и Веселин Плачков не плащат здравните си осигуровки

Певицата Кичка Бодурова и актьорът Веселин Плачков висят с пари за здраве, пише "Телеграф".  Проучване показва, че родни знаменитости масово са със спрени здравно-осигурителни права.

Кичка Бодурова обаче е рекордьор, тъй като виси със здравни вноски за 50 месеца – изпълнителката свети на червено от октомври 2014 година. До тази пролет тя е правила плащания само за 5 месеца между 2015 и 2016 г. Запознати коментират, че Кичка се осигурява в Америка, откъдето чака пенсия в долари.

Щерката на Кичка реши да става учителка, а причината е шокираща

Веселин Плачков също е без достъп до здравната ни система. Актьорът трябва да разчита на дълголетния си плевенски корен, за да не боледува, защото дължи суми за цели 30 месеца. Докато е снимал филма за Дякон Левски, Плачков е плащал редовно, но после е дръпнал ръчката. 

Шок! Кичка Бодурова жертва на вандализъм (СНИМКИ)

Фолкиконата Азис също си цака за всяко ходене при чичо доктор, тъй като е длъжник на здравната каса. Той е занемарил своите данъчни задължения, а досега е натрупал дългове за 37 месеца.

Апетитната плеймейтка Ася Капчикова не се е осигурявала за два месеца – април и май. Ако се забави с още един месец, тя ще загуби правото на безплатно лечение.

Шок! Азис призна за близка среща със смъртта!

Сред отличниците по здравноосигурителен статус се оказват актьорите от докторския сериал „Откраднат живот“. В зелено светят здравните статуси на Юлиан Вергов и на Владимир Пенев./show.blitz.bg

Коментирай