Шок! Азис призна за близка среща със смъртта!

Шок! Азис призна за близка среща със смъртта!

Кралят на поп фолка Азис е пределно откровен в последно време. Ромският славей както често го определят феновете му, не се поколеба и сподели в интервю пред Нова тв за неподозирани факти и трудни моменти в живота си.

Изпълнителят на "Мотел" призна не без самочувствие, че не вижда конкуренция в лекия жанр, защото "...в жанра, в който се изявявам, те правят съвсем съвсем различни неща. Аз дори не знам да съм голям, аз просто съм с най-многото гледания".

И факт - костинбродският славей може да се похвали със значителен брой превъртания на видеата към песните си в YouTube - песента му "Хабиби" от 2015-та има над 87 милиона!

Страх скова Азис! Отказа 100 бона! (СНИМКА)

Колкото до личния си свят, Азис е пределно искрен и за най-скъпото си същество - своята дъщеричка.

"Дъщеря ми в момента е с майка си – ходят на плуване, на гимнастика, на балет, всякакви неща, които могат да те изградят като личност и характер", разказа той и допълни, че Рая вече е в пубертета и липсват "лигавщини и глезотии".

Азис се похвали с чисто нова усмивка (СНИМКИ)

Но е брутално искрен и за самия себе си, признавайки - "...не съм добър човек. Не помня кое е последното добро което съм направил. Може би не съм правил добро."

Напоследък фолк идолът често се замисля за смисъла на живота, дали му се пее още дълго, както и какво би станало, ако не дай си Боже му се случи нещо фатално.

Азис проговори за целувката с Рут Колева (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Замислям се докога ще ми се работи, докога ще ми се пее, какво ще се случи с детето, накъде ще тръгне... Много ме е страх някой да не умре от нас, та дори и аз, защото не знам какво ще правят без мен.

Не ме е страх от смъртта, от болката от нищо, просто не ми се умира. Бил съм близо до смъртта, при една операция изкарах акъла на докторите и тичаха по коридорите с една огромна машина като за сладолед... не знам каква беше.

Шаш! Азис взриви мрежата - показа се чисто гол! (СНИМКИ)

И ме включиха в тази машина – тогава видях погледа на доктора, който ме погледна с едни черни очи и ми каза "За малко"./show.blitz.bg

Коментирай

Борислава

Борислава 13.07.2022 10:07

Нямам думи