Шок! Кичка Бодурова жертва на вандализъм (СНИМКИ)

Шок! Кичка Бодурова жертва на вандализъм (СНИМКИ)

Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди броени дни. Както е известно, тя от дълги години живее в Америка, но всяко лято си идва в България, за да зарадва почитателите си с редица концерти. 

Бургаската звезда обаче бе неприятно изненадана от суровата действителност в България. Вандали бързо помрачиха ведрото й настроение и я накараха да съжалява, че се е върнала и дава толкова много за българската публика. Неприятен инцидент я ужаси и накара да се почувства отвратително. Кичка не може да повярва, че има толкова лоши хора.

Оказа се, че някой "добронамерен" човек е репил да надраска цялата й кола. Червеното возило не прилича на нищо след вандалската постъпка на неизвестния извършител. "Благодаря на художника за “великолепния” арт, който е направил с ключ по колата ми. Аз му прощавам, защото ще я оправя. Дано Бог му прости и избави от лошотията! Welcome to Bulgaria", написа Кичка на личния си профил във "Фейсбук" и сподели снимки на надрания автомобил.

Кичка се готви ударно за изявите си това лято пред българска аудитория. Тя знае, че наред с лошите хора в родината, тук е пълно и с добронамерени същества, каквито са нейните почитатели. Макар да не прекарва цялтоо си време в България, тя е успяла да съхрани топли чувства с голяма част от почитатели си, които я боготворят.

При всяко нейно посещение в родината те я изненадват по всевъзможни начини. Кичка пази всички подаръци от почитатели и споделя, че е горда зад гърба си да има такава вярна армия от заклети фенове. Именно заради тях се връща в България и ще продължава да го прави и в бъдеще./show.blitz.bg

 

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 12.06.2019 20:36

СТАНАХМЕ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК Е ВЬЛК

ГРАД ТУТРАКАН

ГРАД ТУТРАКАН 12.06.2019 20:57

HOMO HOMINI LUPUS EST-(Titus Maccius Plautus)

споко киче

споко киче 12.06.2019 21:47

споко Киче и нашата кола един дебелак я надраска и ние го видяхме ,но той отрече и полицията го пусна по-живо по- здраво. Но той си остана един жальк човечец. Мрьсотията е за мрьсните хора. ДЕРЗАЙ-ОБИЧАМЕ ТЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА .

O tempora, o mores!

O tempora, o mores! 13.06.2019 8:20

Идиот до идиота, мила моя майно льо...

реална

реална 13.06.2019 10:52

" Журналистите" първо да научат смисъла на израза " крокодилски сълзи" и тогава да пишат.

nmnms

nmnms 13.06.2019 14:45

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH