Катето Евро изби рибата в това ВИДЕО, Сашо Кадиев остана безмълвен...

Катето Евро изби рибата в това ВИДЕО, Сашо Кадиев остана безмълвен...

Катето Евро пак изби рибата с поведението си, а това, което заяви в прав текст на сина - Сашо Кадиев, окончателно прикова вниманието в социалните мрежи.

В клипче, правено от актьора, се вижда, че популярната му майка се е нагиздила, защото е петък вечер и излиза.. на барче, оставяйки къщата, детето, внучето и всичко останало на автопилот.

Инфарктно: Катето Евро и Сашо Кадиев изживяха най-големия си кошмар на летище ВИДЕО

Така изглежда, разбира се, но вероятно мнозина едва ли биха повярвали, че въпреки купонджийския си дух, Катето Евро сериозно би го направила без да предупреди. Или пък грешим...

Катето Евро и Марта Вачкова се изгавриха брутално в това ВИДЕО със...

Каквото и да е, видеото е забавно и предизвика добро настроение в последователите на актрисата и тв водеща. В него синът й я пита: "Къде отиваш? Не си поляла доматите, не си окосила и прекопала?", а тя отвръща: "Отивам на барче, петък вечер е, не съм слугиня"./show.blitz.bg

Коментирай

Албанеца

Албанеца 10.06.2022 13:10

Колко интересно! Няма ли ли по значими хора в Инстаграм от Сашето и мама му ?

Е тя е интересна жена

Е тя е интересна жена 10.06.2022 20:52

Много си е готина!!!

Барманът.

Барманът. 10.06.2022 21:28

Искаше ми се да се въздържа, но пред подобна простотия, просто няма как! И все-пак, единият от двамата е по-прост, но и да ме убиете не мога Ви каза кой. Жоре, Жоре, Бог да те прости и дано там горе не го показват този клип!

Цун Кай Го

Цун Кай Го 11.06.2022 7:58

Тази колко Риби Е Удушила но със едно око,и не напразно със другата боа удушвачка заедно ,,Унищожават'' тези обекти които не могат даже да говорят.......Ако ги събереш на едно место сигурно ще са по-високи от Витоша но и по-длибоки от Искъро........????