Какви ги върши Стефан зад гърба на Гала? Праща еротични съобщения на...

Какви ги върши Стефан зад гърба на Гала? Праща еротични съобщения на...

Половинката на Гала - Стефан Николов, който стана популярен покрай връзката си с тв водещата, хич не си поплюва, когато се касае за жени, твърдят светски хроникьори. 

Бизнесменът използвал всяка възможност, за да сваля засукани мадами и да пробва късмета си с тях, а в ухажването залагал предимно на чара си, но прибягвал и до други хитри тактики.

Горещо! Гала и Стефан се награбиха край морето! СНИМКА 18+

Както е добре известно Николов, който участва в последния сезон на "ВИП Брадър", от години притежава пчелни кошери и продава мед. На по-атрактивните си клиентки обаче, Стефан предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на стоката по домовете, твърдят дами, които се получавали подобни предложения от него.

Бомба! Гала вдигна сватба през седмицата! СНИМКИ

"Преди седмици писа на една от най-добрите ми приятелки, която изглежда много атрактивно. Запознали се във Фейсбук. Стефан й прати откровено еротично съобщение, което гласеше:

Стефан на Гала замяза на Робинзон Крузо СНИМКИ

"Моят мед е много, много сладък. Направо взривява отвътре! Можеш да го опиташ – дълго няма да спреш да го ближеш. Мога да ти предложа лична доставка до дома – разбира се, дискретно". Тя бе учудена, че без да се познават добре, й отправя подобни недвусмислени покани", разкрива пред "Уикенд" млада столичанка.

Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му обаче, не става ясно, както и какво е направила Гала, когато е прочела тази информация в медиите.

За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти.

Горещо! Гала лъсна по цици! СНИМКИ 18+

Плевенчанката, която е част от детективския панел в шоуто "Маскираният певец", има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра.

Шаш! И Стефан на Гала изду джуки! СНИМКА

Припомняме, че преди 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица. Тогава той заряза жена си с бебе на ръце и се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му./show.blitz.bg

Коментирай