Стефан на Гала замяза на Робинзон Крузо СНИМКИ

Стефан на Гала замяза на Робинзон Крузо СНИМКИ

Романтичната почивка на Гала и Стефан продължава. Водещата на "На кафе" и нейният любим са от почти месец на Малдивите, от където успяха да сътворят куп скандали. 

Гала и Стефан са наели вила на самия плаж. Около тях няма други къщи и почиващи туристи. Препичат си се съвсем необезпокоявани, а външният им вид вече е плашен. Техни последователи в социалните мрежи са тилно притеснени, тъй като изглеждат досущ като Робинзон Крузо. 

Влябените гълъбчета съвсем забравиха за суетата. Изглежда по време на престоя си дори не са се поглеждали в огледалото, а от силната влага там косите и на двамата са бухнали.

След като развя голи цици Гала пак скандализира със СНИМКА

Хубаво е човек да забрави поне за малко за ежедневието си, но фотосите им в "Инстаграм" плашат техните почитатели. "Те са се откъснали от света, от цивилизацията, но ние сме тук. Досега Галан никоаг не си е позволявала такова поведение", пишат възмутени почитатели. 

Припомняме, че самата Гала си пусна видео, в което показа сочните си гърди. Лятната отпуска на водещата е към края си. Съвсем скоро тя ще трябва да се сбогува с тюркоазените води и да заеме мястото си в "На кафе"./show.blitz.bg

Коментирай