Шаш! И Стефан на Гала изду джуки! СНИМКА

Шаш! И Стефан на Гала изду джуки! СНИМКА

В разгара на лятото ставаме свидетели на какви ли не гледки и нововъведения сред родния шоуелит, само че обикновено сме свикнали да отчитаме корекциите по телата и лицата на дамската половина.

В случая изненадата е повече от пълна, защото в главната роля е не кой да е, а мъжът на Гала - Стефан, когото много често сме чували не само да се възмущава, но и открито да се подиграва на тунинговани звезди.

Неговите устни обаче, в момента изглеждат повече от набъбнали, пише "Уикенд" и вече са достигнали плашещи размери, твърди изданието.

Гала шокира мрежата, спаси от смърт... СНИМКА

Но преди да решите, че Стефан е минал през някое студио за красота, за да се докара в този вид, ще поясним, че в случая става дума за ужилване от пчела.

Знае се, че риалити звездата от "ВИП Брадър" притежава кошери и продава мед, но досега не е имал проблеми с насекомите, или поне не го е споделял публично, както го прави сега.

Стефан е посетил и Спешното отделение след ужилването, за да е сигурен във възстановяването си. 

Обяснение в любов трогна Гала СНИМКА

Ефектът на надутите устни се случва, защото той имал алергия към токсините. Лекарят от спешното извадил жилото и ударил на Николов една инжекция, която да спре алергичния пристъп.

Така още на следващия ден устните на Стефан върнали нормалните си размери, но за негов ужас близо 24 часа изкарал с огромни подути джуки, досущ като някоя тунингована плеймейтка./show.blitz.bg

Коментирай