Обяснение в любов трогна Гала (СНИМКА)

Обяснение в любов трогна Гала (СНИМКА)

Вчера тв водещата Гала бе рожденичка. Тя получи множество интересни подаръци, но най-силно я трогна жеста на любимия й Стефан. Двамата са дълго време заедно, но продължават да поддържат страстта с малки изненади. Някои от обкръжението им дори са на мнение, че понякога се държат като тийнейджърска двойка.

Рано сутринта Гала бе изненадана с любовно признание от своя дългогодишен любим. И макар да не се слави като голям романтик, винаги успява да докосне чувствителното сърце на водещата на "На кафе". 

"Тя е Гала, но за мен е синоним на любов. Минахме през много и различно, а днес - на рождения й ден  - пожелавам на всеки да изпита същото!", пише той и чуство за хумор обясни, че "косата на Гала си е нейна и не я е удължавала, а неговата не е боядисана". 

Всички знаем, че Гала е сантиментален и много чувствителен човек. При всеки романтичен жест на Стефан тя изпада в еуфория и трудно скрива сълзите на очите си. Във връзката им тя е тази, която е по изненадите, докато Стефан като че ли го прави по задължение. "Той безкрайно много държи на нея и се вижда, че я обича, но просто някои хора не умеят да показват романтика", издават хора от обкръжението на светската двойка./show.blitz.bg

Коментирай

Ваника

Ваника 14.02.2019 13:35

Айде стига с тия отвратителни, лигави и досадни хора! По колко ли си плащат та всеки ден пишете за тях?

хахах

хахах 14.02.2019 22:43

"Минахме през много и различно"???Кво каза'???