Изневяра! Гаджето на Сузанита спи с известна плеймейтка СНИМКА

Изневяра! Гаджето на Сузанита спи с известна плеймейтка СНИМКА

Александър Атанасов - Саката отново би шута на скандалната Сузанита. Двамата минаха през различни фази на любовта, но сега охранителят си е намерил ново тръпка, още по-гореща от щерката на Орхан Мурад и също известна в светските среди. 

Саката и Сузанита скандализира с връзката си, след като 15-годишната тийнеджърка си призна, че правят секс и влезе в детайли обяснения за креватните си приключения и то без притеснение от своите родители. Не след дълго се разделиха, а Сузанита обясни, че той й посягал. 

Сузанита пак се хвали с ултра мощна кола!

Потрес! Сузанита мисли за бебе!

Александър пък бе крайно възмутен от поведението на приятелката си, която бе готова да се съблече чисто гола в социалните мрежи, само и само да има повече последователи. Размениха си обиди, но преди два месеца се събраха отново и дори заминаха на почивка в Египет заедно. 

Сега обаче са отново в хладни отношения, апо всичко личи, че Саката е намерил с кого да теши мъката си в леглото. Под завивките се гушка с не по-малко скандалната плеймейтка Анджелина, която нашумя с порно клипа с бившия си приятел Йордан. Със сигурност Саката е останал доволен от уменията на Анджелина, тъй като всички сме я виждали как се раздава по време на сексуален акт, докато малката Сузанита, колкото и разкрепостена да е, все още няма такъв натрупан опит като плеймейтката./show.blitz.bg

Коментирай