logo

Сузанита се върна при побойника Сашо Лудия СНИМКИ

Сузанита се върна при побойника Сашо Лудия СНИМКИ

"Старата любов ръжда не хваща", са казали хората преди няколко века, а сега го наблюдаваме с пълна сила при палавата Сузанита и бившият й приятел Сашо Лудия.

Щерката на Орхан Мурад се върна при бившия си. Нещо повече, двамата в момента са на почивка в Египет. Техен покровител е майката на Сузанита, която е инициатор на разюзденото поведение на малката.

Сузанита пусна СНИМКА с дупарата на майка си за радост на всички

Сузанита много бързо забрави проблемите с бившия. Припомняме, че след раздялата им тя направи сензационни разкрития, че е била подложена на физически и психически тормоз от охранителя. "Дали ми липсва? Кое да ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, след като знаех истината ли? Това, че ме обиждаше и ми посягаше на публични места? ", написа тогава тя.

Сузанита се съблече пред загорели студенти СНИМКИ 18+

Майката на Сузанита също има фриволно поведение

Явно е преглътнала това и е скочила отново в обятията му. Защо обаче нейната майка не й дава съвети и защо я подтиква все към грешки?! Именно тя завела непълнолетната си щерка и гаджето й в Египет. А техни приятели предполагат, че присъствието на Сашо е останало в тайна от Орхан Мурад, който бил здраво стъпил на земята и единствен критикувал поведението на щерка си./show.blitz.bg

 

Коментирай