Сузанита пусна СНИМКА с дупарата на майка си за радост на всички

Сузанита пусна СНИМКА с дупарата на майка си за радост на всички

На безброй кадри в мрежата можем да видим дупето на 16-годишната Сузанита по прашки. Но от вчера и задника на майка й Шенай се завъртя в Интернет.

Заслуга за това има самата щерка, която изтипоса родителката си на стори в инстаграм, надупена по изрязани сини къси гащи, пише HotArena.

Шенай просто се е навела да пие вода от крайпътна чешмичка, но Сузанита решава, че гледката е достойна за снимка, която да покаже на своите 256 000 последователи. Блондинката добави към кадъра и надпис на английски език, гласящ „Секси мама“.

Сузанита избухна с вулгарно ВИДЕО 18+

А че Шенай знае за фотото си и че няма нищо против то да се разпространява, засвидетелства фактът, че неведнъж съпругата на Орхан Мурад доброволно е участвала в скандални сторита на дъщеря си.

Едно от последните такива е как двете мятат цици под ритмите на кючек и видимо се кефят на съвместната си простотия.

Друг подобен случай е как Сузи върти гюбеци по прашки и сутиен, снимат я на лайв видео и я пускат в мрежата, а майка й стои и гледа бездушно отстрани, нямайки нищо против ставащото наоколо.

Хванаха Сузанита в нагла гражба! Чакат я сериозни проблеми

Въпреки че в своите интервюта Шени и Орхан редовно порицават разкрепостеното поведение на Сузанита и отричат те са отговорни за това, че тя е избрала лесният път, от кадрите, които малката показва с майка си, оставаме със съвсем друго впечатление.

А именно, че … крушата не пада по-далеч от дървото…/show.blitz.bg

Коментирай