Изненада! Вижте какво си купи Светлана Гущерова от столичен мол СНИМКИ

Изненада! Вижте какво си купи Светлана Гущерова от столичен мол СНИМКИ

Светлана Гущерова хвърля изненада след изненада за себе си. И този път това, което направи, ще ви изуми, защото не е свързано с типичните женски глезотиики, които се вихрят, когато една жена стъпи в голям мол.

Докато очаква раждането на второто си дете, половинката на Христиан Гущеров, която наскоро се върна от дълга семейна почивка на родното Черноморие, реши да си напазарува... бизнес литература.

Светлана Гущерова: Да си майка не е трудно, а е отговорно

Дегизирана с огромна лятна шапка и слънчеви очила, Гущерова обиколи щандовете на книжарница в един от големите търговски центрове в близост до "Бояна" и се обзаведе с добри книжни попадения, пише "Hotnews".

Първо в БЛИЦ! Ето я бременната Светлана Гущерова СНИМКИ

За да се чувства достатъчно спокойна, бившата плеймейтка бе придружена от як младеж, който я следваше навсякъде по петите. Едно от заглавията, което Светлана сложи в чантата си, бе томче за десетте Божи заповеди в рекламата, а другото - наръчник по инфлуенсър маркетинг за собственици на бизнес.

Шаш! Вижте какво направи Светлана с Християн Гущеров, неузнаваем е СНИМКА

По всичко личи, че докато чака да стане сериозно бременна, Гущерова ще се ограмотява с бизнес литературата и ще усъвършенства ръководенето на бранда си за пижами./show.blitz.bg
 

Коментирай

Ужас!

Ужас! 19.09.2020 11:09

И сега като стане много умна, какво ще прави?