logo

Първо в БЛИЦ! Ето я бременната Светлана Гущерова СНИМКИ

Първо в БЛИЦ! Ето я бременната Светлана Гущерова СНИМКИ

Вече няма и грам съмнение - Светлана Гущерова ще дари съпруга си Християн с второ дете.

От няколко седмици се спекулира, че моделката и бизнесдама е бременна, но тя упорито мълчи по въпроса. Неволно Гущерова сама издаде, че е в очакване на втората си рожба.

Първо в БЛИЦ! Ето кой се опита да разведе Светлана и Гущеров

Вече трета седмица тя и семейството й са се барикадирали в луксозен ВИП-комплекс на морето, като всеки ден гледаме интериора и екстериора му из инстаграм-сторитата на младата майка.

На една от последните истории на Гущерова обаче лъсна истината. Отраженението на тялото й в огледалните прозорци на вилата, в която със съпруга й са отседнали, за части от секундата разкри наедрелия й корем, забеляза първо репортер на БЛИЦ.

Гущерови вече имат една дъщеря - Анелия Добромира, която е на година и половина. От стоп кадрите личи, че Светлана вече е в напреднала бременност и най-вероятно полът на детето вече е известен, но дали ще е момче, което да продължи фамилията на Гущерови, все още е мистерия.

Предстоящата втора бременност явно не смущава Гущерова и няма да попречи на бизнес проекта й, който стартира неотдавна - бранд за луксозни пижами, тъй като тези дни тя анонсира, че подготвя есенна колекция. Тоест тя ще се продава, точно когато се появи бебе номер 2./show.blitz.bg