logo

Светлана Гущерова: Да си майка не е трудно, а е отговорно

Светлана Гущерова: Да си майка не е трудно, а е отговорно

Напоследък слуховете около семейството на Светлана и Християн Гущерови се множат. Красивата Светлана отдавна е спряла да обръща внимание на това какво се пише за нея, а е насочила вниманието към семейството си и новото бизнес начинание - собствена марка дамски пижами. 

Наш репортер се свърза с Гущерова, за да разберем от първо лице какво се случва с нея и обичаното й семейство, за да задоволим любопитството на нашите читатели. 

- Светлана, как премина лятото при теб?

- Имах едно прекрасно лято. С дъщеря ми и съпруга ми избрахме родното Черноморие. Всичко беше прекрасно, с изключение на неразположението, което ми развали почивката миналата седмица. От много излагане на слънце, ми прилоша и се наложи спешно да се прибера в София. Не се уплаших, че може да е коронавирус, защото откакто отмениха карантината, постоянно си правя тестове и два дни преди да ми стане лошо, бе излязъл резултатът от последния ми тест. Всички в семейството сме здрави, за щастие.

- Каква е причината да избягате от София - коронавирусът ли ви наплаши?

- Заради ограниченията по границите, решихме да не си усложняваме живота и затова останахме в България. Но не съжаляваме, защото мястото, на което отседнахме, ни предложи уникални условия – спокойствие, уединение, топло море, семеен релакс.

- Трудно ли е да си майка? Какво обичаш да правиш с малката Анелия Добромира?

- Да си майка не е трудно, а е отговорно. Когато си майка, всичко правиш с любов към детето си. А когато човек прави нещо с любов, няма как да бъде трудно. С дъщеря ми обичаме да слушаме детски песнички, да играем на образователни игри – сега учим плодовете, зеленчуци, цветовете, четем много приказки. Любимите й приказки са за Маша и Мечока. Не се разделяме с тях – под душа сме с Маша и Мечока, на път – също. Без Маша не тръгва на никъде. На морето много й хареса. Беше я страх да стъпва на пясъка, може би от топлото. В морето се страхуваше от вълните, но в басейна беше много спокойна.

- Упорито се върти слухът, че с твоя съпруг Християн Гущеров ще ставате родители за втори път...?

- Много пъти съм казвала, че искам да сме голямо семейство, да имаме най-малко 3 и най-много 4 деца. Знаете, че моето семейство също е голямо –ние сме две сестри и двама братя. И няма нищо по-хубаво от това, семейството ни да става все по-голямо. Затова, дай, Боже, да се случи!

- Разкажи ни малко повече за твоята модна линия и пижамите, по които луднаха редица светски персони?

- Малко преди карантината ми предложиха да произвеждам козметика. Мислих много, обсъдих го и със съпруга ми. Реших, че не е моето. Вече има много популярни лица, които се занимават с това. Не искам да се занимавам с нещо, което го прави и някой друг. Аз самата страшно много обичам пижами и съм голяма фенка. Когато някой ме пита какво искам за подарък за рожден ден, винаги казвам: „Пижама или халат!“. Вкъщи дрехи не нося - все съм по халат. Идеята за бранда дойде от съпруга ми – той ми предложи: „Защо не започнеш да правиш пижами – това е нещо, което обичаш и харесваш!“. А и друга популярна личност не го прави - те правят дрехи, не пижами. Идеята на Хриси ми допадна веднага. По време на карантината бях с вързани ръце, защото всичко бе затворено. Първата ми работа след карантината беше да започна да издирвам цехове, шивачки, складове за платове. Много се радвам, че първите ми модели се възприеха изключително добре и получавам много добри отзиви от моите клиентки. Винаги съм готова да приема и критики, никога няма да се разсърдя на тях, защото човек се учи от грешките си. Сега предстои да пусна междинна колекция, преди есенно-зимните модели./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

йойо

йойо 09.09.2020 12:40

е то така много лесно като имаш на разположение милиони

Охнабатко

Охнабатко 09.09.2020 13:43

Аз ги шлякам всяка с пижами и без отзад и отпред навсякъде някъде

Papa Doc

Papa Doc 09.09.2020 17:30

Е не етрудно шот Дойката го дундурка по цел ден,докато ти лигавиш омекналия покафевел шнорхел на полупияния Гущер ,понеже го врънкаш на ново Бентли ,а на него му е писнало да бримчи само вгъзъ и отегчено си бута страпоня ,докато охраната се прави на разсеян,а същевременно лъска през скъсания джоб.