Изненада! Тото и Кристин тайно сгодени! Причината ще ви смае! (СНИМКИ)

Изненада! Тото и Кристин тайно сгодени! Причината ще ви смае! (СНИМКИ)

Верните почитателки на Йонислав Йотов-Тото със сигурност ще останат крайно разочаровани да разберат, че любимецът им вече е сгоден за приятелката си Кристин Петринска.

Двамата са се сгодили тайно, твърди "Галерия" и са решили да не издават никъде новината около предстоящия си съвместен живот, за да не създават излишно шум около връзката си.

Като всяка популярна личност обаче, и Тото е напълно наясно, че известността не умее да си дружи дълго с тайни. Нещо повече - изданието твърди, че изпълнителят от "СкандаУ" предложил още преди няколко месеца на любимата си, малко след като тя му съобщила, че ще става татко.

Тото от "СкандаУ" ще става татко! (СНИМКИ)

Както вече казахме, двамата са решили да разкриват колкото се може по-малко подробности от личния си живот и пазят в тайна както годежа, така и бременността на Кристин. Поне засега.

Въпреки това разбрахме, че сватабата на Тото и Кристин е планирана за след година, тъй като Петринска не искала да е бременна булка. Бъдещите родилите решили, че би било прекрасно бъдещият им наследник да присъства на голямото събитие и затова отложили датата.

Тото от "СкандаУ" пострада тежко в Перник!

Половинката на Тото обаче все по-трудно успява да прикрие коремчето си. Според тиражирана информация годеницата на певеца скоро влиза в 6-ия месец. Тези дни Тото участва в предаването на Сантра "Closeup", където за кратко се появи и Кристин, облечена в широка тениска.

"Да, много искам да се оженя", призна в интервюто рапърът, което още веднъж потвърждава слуховете за годеж. Нито Тото, нито Кристин обаче, са по пищните сватби. По-скоро ще се врекат във вярност един в друг на плажа с приятели в тесен кръг.

"СкандаУ" скочиха срещу колегите си, били наркомани!

Двамата са заедно от по-малко от година. А преди пътищата им да се пресекат така съдбовно, рапърът имаше дълга връзка с Яна Червенкова, по-известна като Кака Яна. След серия от изневери от негова страна обаче, Яна го напусна. Именно на нея е посветен касовият хит "Чужди усмивки". Текста към парчето Тото написва за 1 час – малко след като бившата му си събрала багажа и си тръгнала./show.blitz.bg

 

Коментирай