Тото от "СкандаУ" ще става татко! (СНИМКИ)

Тото от "СкандаУ" ще става татко! (СНИМКИ)

Съвсем скоро и Тото от "СкандаУ" ще се присъедини към отбора на младите звездни татковци, съдейки от статусите и най-вече фотосите с приятелката му Кристин, които заливат социалната мрежа.

Поне засега изпълнителят на "Чужди усмивки", която бързо стана хит, не коментира радостното събитие в живота си, но очакваме съвсем скоро да започне да го прави с много вълнение.

Последно името му беше свързвано със скандалите, в които се забърква - първо с Гери-Никол, наричайки я "Cardi B от Aliexpress", а после и с дизайнерката Мегз, с която пусна ефектни и иронични колажи в профилите си.

Тото се изгаври жестоко с Мегз! (СНИМКИ)

В крайна сметка обаче, в личния му живот се оказва доста по-интересно предвид предстоящото вълнуващо събитие. От скорошно съвместно видео с приятелката му в Инстаграм се вижда ясно, че тя е с приятно закръглено коремче и във видимо приповдигнато настроение.

Всъщност слуховете за бременността на Кристин витаят в медийното пространство от доста време, но така и не бяха официализирани. Досега.

"По-влюбен съм отвсякога! Досега не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого", сподели Тото преди време, с което и потвърди, че в лицето на приятелката си, с която са заедно от по-малко от година, вижда своята голяма любов./show.blitz.bg

 

Коментирай