logo

"СкандаУ" скочиха срещу колегите си, били наркомани

"СкандаУ" скочиха срещу колегите си, били наркомани

Момчетата от група "СкандаУ" са си повярвали прекалено много и постепенно започват да губят позициите си. Самочувствието и надменността им си проличаха и на снощните 359 хип-хоп награди, а с думите си успяха да обидят всичките си колеги на събитието. 

Тото и Лъчо, които сами се провъзгласиха за Богове, си тръгнаха с две статуетки - за група и Тото грабна приза за песен с хита "Чужди усмивки". Вместо благодарствено слово обаче, от устата им излезнаха повече от скандални неща, с което втрещиха всички присъстващи. 

Първата си награда прибраха с единствените думи: "Колеги, време е да спрете наркотиците", което внесе смут сред артистите зад кулисите. Имаше и такива, които скочиха срещу самозабравилата се група, че именно те са тези, които се стимулират допълнително със забранените субстанции. 

При второто излизане на Тото обстановката още повече се нажежи с последвалата му реч. Той обиди всичи клубове, които го канят на участия, като заяви, че "СкандаУ" не са за кръчмичките, а да пеят в "Арена Армеец". Това бе пореден опит да си направят реклама на концерта на 6 април в най-голямата зала в България. 

Дори обидите към колегите им се оказаха жалък опит да изпъкнат пред обществото и да си вдигнат рейтинга за голямото им събитие в "Арена Армеец". А след него рязко вдигат и хонорара си на 6500 лв. "Всяка чудо за три дни. Лека-полека феновете им се разочароват от тях, защото са се превърнали в едни машини за печелене на пари и не държат на аудиторията си. Грози ги голям срив. Ще паднат от високо, а от там най-много боли", коментираха пред наш репортер техни колеги с по-голям стаж в музикалния бизнес. 

Изглежда и рапърът на годината 100 кила се жегна от небивалиците на "СкандаУ" и по-културен начин им отвърна, че когато извървят неговия път, неговите хитове и засвидетелстват любовта на хората, тогава да тръгнат да дават съвети. 

А между 100 кила и Тото има явна непоносимост, след като Тото изсъска зад кулисите, че е трябвало на него да дадат статуетка за изпълнител на годината. Същото се получи и на лайфстайл наградите през януари, когато Криско съвсем заслужено взе статуетката за изпълнител, но Тото вдигнал скандал на организаторите, че трябвало него да направят. 

След наглостта, която демонстрират напоследък, най-вероятно това ще бъде последната церемония по награждаване, на която присъстват. И не само колегите, но все повече фенове ще се одръпват от тях./show.blitz.bg

Коментирай

Марин Колев

Марин Колев 08.02.2019 14:01

Хахахa no hate!!

Преслава Домувчиева

Преслава Домувчиева 08.02.2019 15:18

Те може би има за какво да бъдат надути, но вие просто пишете някакви статийки относно всяка дума на някои изпълнителите и нищо повече. Те биха могли да взимат и по 10 000лв. Но вие не.

pf pf pf

pf pf pf 08.02.2019 17:20

клефуци

taka e

taka e 08.02.2019 18:42

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Ivan

Ivan 08.02.2019 20:33

Никой изпълнител не е длъжен да бъде приятел с феновете си. Излизат, пеят и после кой от къде е.

Лука

Лука 09.02.2019 16:33

Хахахаха, поредните шутове. Видяха малко парички и гледай какво става...