Изненада! Тита се отдаде на Папи Ханс, заляха я с критики ВИДЕО

Изненада! Тита се отдаде на Папи Ханс, заляха я с критики ВИДЕО

Дни след като отпразнува щуро и розово 20-ия си рожден ден, Тита хвърли нова бомба в публичното пространство и то такава, която дълго ще предизвиква крайни коментари.

Става дума за най-новия хит на тийн любимката "Ти гониш", в който си партнира с Папи Ханс, а видеото към песента е крайно провокативно.

Папи Ханс стана блондин ВИДЕО

Повече от красноречив е факта, че само за ден новия хит на Тита и Папи събра близо половин милион гледания в интернет и се очаква да е един от тазгодишните категорични летни хитове.

Тита се превърна в горещо розово изкушение ВИДЕО 18+

Въпреки сериозния успях обаче, парчето трупа и хиляди критики и негодувания във виртуалното пространство.

"Не сме търсили скандал. Представихме едни нормални отношения между мъж и жена, които имат връзка. Ние сме артисти и влизаме в образ. Очаквах подобна реакция.

Тита побърка феновете си, разкри голяма тайна! СНИМКИ 18+

Чрез предната ми песен "Антилопа" постигнах същия ефект. Имаше много различни коментари. Старая се да правя различни проекти", каза в ефира на Нова телевизия Тита, която изглежда вече е намерила точната формула на успеха.

Тита провокира със СНИМКА 18+

Разбира се, както се случва обикновено в такива ситуации, в публичното пространство се появиха и коментари, че Тита и Папи са нещо повече от колеги и приятели. Тита веднага отрече твърденията, като побърза да измести веднага вниманието с новината, че до края на лятото ще пусне още един хит./show.blitz.bg

Коментирай