Изненада! Диневи отмениха сватба заради... СНИМКИ

Изненада! Диневи отмениха сватба заради... СНИМКИ

Строителният предприемач Динко Динев шокира социалните мрежи с решението си да отмени сочената за една от най-пищните сватби това лято. Тържеството трябваше да се случи през август в Свети Влас, само че плановете вече са други.

Синът на Динко Динев - Георги трябваше да си каже "Да" с актрисата и модел Калина Шопова, която стана известна на зрителите с ролята си на Ася от сериала "София ден и нощ", излъчван в ефира на Нова телевизия.

Братя Диневи продават къщите си в София за колосални суми! СНИМКИ

Младата двойка принудително отлага сватбата си заради пандемията от коронавирус, обхванала целия свят. След разпоредбата на здравния министър, че не е желателно да събират повече от 30 души на сватба заради К-19, младоженците взели решение да отложат празненството, тъй като били разпратили покани до над 200 души.

Емануела и Митко Динев пак се събраха СНИМКА

Така сватба в крайна сметка няма да има за неопределено време. На всичкото отгрое и бащата на младоженеца Динко Динев и петата му жена Даниела дадоха положителен резултат от теста си за COVID-19 в началото на юли.

Очакваше се сватбата на Калина и Георги да се превърне в събитието на годината. Тя трябваше да се състои в един от ресторантите на яхтеното пристанище на Диневи, а на нея да пеят нашия чужди звезди. Младоженците искат да пристигнат с яхта и да се венчаят в марината, а булката да блести в скъпа дизайнерска рокля, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай

Dinko

Dinko 16.07.2020 10:41

Да наистина "изумителна причина..." според този тъпа нарски сайт.

momi

momi 16.07.2020 10:44

и за тези двамата прокуратурата требва да се сезира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кулезич

кулезич 16.07.2020 19:43

ква актриса е тоя парцал???

Къде е прокуратурата?

Къде е прокуратурата? 18.07.2020 1:25

За тези само прокуратурата и да се изясни колко държавни и общински имоти заграбиха чрез майка им!

баба Пенка

баба Пенка 18.07.2020 1:29

Гешев , защо не ги е разследвал тези? За това ще си ходи в къщи а прокурор ще бъде този, който къщата му ще бъде прокуратурата.

минаващ

минаващ 18.07.2020 2:42

Каква неприятна прилика само имат с почетния председател на ДПС имат тези двамата ...

Готи

Готи 18.07.2020 4:41

Тези също за прокуратурата