Емануела и Митко Динев пак се събраха (СНИМКА)

Емануела и Митко Динев пак се събраха (СНИМКА)

Емануела Димитър Динев се събраха отново. След ожесточени съдебни и медийни битки двамата се помириха.

Чалга звездата и милионерският наследник на клана Диневи заровиха противоречията и явно любовта към сина им надделя и взе превес в отношенията им.

За първи път от много време двамата се държаха като родители на малкия Мити, който днес стана на 4 годинки. Мъникът бил на седмото небе, след като могъл да прекара малко време и с двамата си родители накуп. Това не се е случвало откакто беше бебе.

А Митко и Емануела спретнаха невероятно детско парти по случай рождения ден на сина си. Поканиха и техни приятели, а помежду им определено е изчезнало напрежението.

И макар да има слухове, че Емануела отново прескача през леглото му, ще трябва да стопираме това и да кажем, че към момента двамата са просто приятели и гледат детето им да расте щастливо. Не споделят за интимните си партньори и това благоприятства за доброто отношение, което имат един към друг.

 

 

Коментирай

Браво

Браво 12.01.2019 0:30

Заради детето така се прави !

Ъъъъъ

Ъъъъъ 12.01.2019 11:18

Заради детето трябва да си почерниш живота,с този крокодил.Аз не бих.

Буба

Буба 12.01.2019 18:59

Така трябва

Клавдия

Клавдия 12.01.2019 19:02

Такива боклуци, които развалиха семейства, не заслужават щастие. Всяка жена, която е разделила баща от децата си, трябва на кладата

Dora

Dora 13.01.2019 17:35

Жените не отнемат мъжете ви насила мъжете нямат сиво вещество като видят друга жена се радват и я искат като малките деца новите си играчки