Изненада! Ася Капчикова ражда това лято СНИМКА

Изненада! Ася Капчикова ражда това лято СНИМКА

Плеймейтката Ася Капчикова има повод да се чувства на седмото небе от щастие, а причината е повече от вълнуваща. Блондинката, която не крие колко е щастлива с новия си приятел, изненада много феновете си.

Това лято ще е едно от най-специалните за сексапилното миньонче е в напреднала бременност и тогава трябва да роди. Ася криеше месеци наред радостната вест най-вече от суеверие, като само хората от най-близкото й обкръжение знаеха.

Карантината накара Ася Капчикова да съблазни със СНИМКА 18+

Неслучайно в профилите си в социалните мрежи напоследък Капчикова не публикува никакви снимки в цял ръст, на които да се види, че скоро ще дундурка бебе, пише "Галерия". Всички кадри, които пуска, са селфита.

Ася Капчикова с пикантни разкрития за свидетеля на катастрофата с Милен Цветков

Капчикова отдавна има желание да стане майка и ето, че много скоро мечтата й ще стане факт. Приятелят й и бъдещ татко също е обвит в мистерия, но според запознати до двойката той е заможен бизнесмен и е с няколко години по-голям от Ася.

Припомняме, че миналата година двамата заминаха на романтично пътуване на гръцкия остров Миконос, а неотдавна плъзна слух, че дори са се сгодили тайно. Дали второто е вярно, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай

$ergei

$ergei 15.05.2020 15:19

Поредната курва, която ще роди от "заможен бизнесмен" ;)

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 15.05.2020 17:21

http://kamerimoreto.eti.pw

Итабаши Зангиеф

Итабаши Зангиеф 15.05.2020 21:14

Местя го в левия крачол за тоя курволяк.