Ася Капчикова с пикантни разкрития за свидетеля на катастрофата с Милен Цветков

Ася Капчикова с пикантни разкрития за свидетеля на катастрофата с Милен Цветков

Плеймейтката се нахвърли срещу Тодор Петров, част от известната групичка "Ловци на автографи", който твърди, че е станал свидетел на ужасната катастрофа пред столичен мол навръх Великден, в която загина журналистът Милен Цветков. 

Ася подкрепи коментар на момче от "Фейсбук", който се обяви против медиите, които дават поле за изява на Тодор, който бил излъгал, че е видял случилото се, за да може да получи своите 5 минути слава. 

Гери Дончева призна за случка, подобна на катастрофата с Милен Цветков!

Кристиян Тасийн скочи срещу интервю на Тодор, който твърди, че работи в мола като продавач. "Този човек е учител по география в училището, в което аз уча и тормози денонощно публични личности, за да събира автографи и снимки с тях. Ако случайно му откажат е отмъстителен. Появиха се предположения, че са му дали пари, за да разкаже тези лъжи в национален ефир. Не мога да повярвам, че тази жадна за слава, да не казвма каква душица, се опитва да придобие популярност на фона на трагедията", пише Кристиян. 

Милен Цветков: Не ми се умира между някакви ламарини! ВИДЕО

Ася Капчикова подкрепи напълно казаното от момчето и добави: "Не един път са ме тормозили с лудата им групичка от 5-6 човека да искат снимки и автографи.Когато им отказвах започваха с обиди по мой адрес! Хора, които по цял ден дебнат пред салони или места, на които са информирани, че има популярна личност!...Как може да лъжеш и да "легнеш" върху такава огромна трагедия за 5 те минути слава"./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

кххк

кххк 23.04.2020 0:14

Този изкукалия ловец го пъхнете при кристиянчо в една килия !

PEEPING TOM

PEEPING TOM 23.04.2020 10:05

Държавата ни съвсем се е превърнала в държава на ТИКВИ ! Псевдо-манекенки , курви-модели , луди автографаджии, маниаци, наркомани-богаташи , презадоволени грандомани , разбирачи ! Какво ли ни чака още ? Вижте кой е най-главният и сами си правете сметката !

WTF?

WTF? 24.04.2020 1:26

абе на тоя идиот кой му позволи да бъде учител!?

cici79

cici79 24.04.2020 1:43

тази е помакиня

nikolai hristov

nikolai hristov 24.04.2020 3:06

:)

НАИВЕН

НАИВЕН 24.04.2020 6:05

ИКЕБАНА ПО ВСИПЙО ЛИЧИ ЧЕ СКОРО НЕ СИ ЕБАНА, ДА ЗНАЕЛ ЧЕ НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО