Гери Дончева призна за случка, подобна на катастрофата с Милен Цветков!

Гери Дончева призна за случка, подобна на катастрофата с Милен Цветков!

Катастрофата, в която загина журналистът Милен Цветков, отприщи скандални коментари и истории от родния хайлайф. Много от тях, под въздействието на гнева от нелепия инцидент, разказаха за свои истории. 

Гери Дончева е една  от тези звезди, която не издържа и избухна с мощен коментар за случилото се с Милен, а също така да признае за подобна лична история, от която като по чудо се измъкнала жива.  

Красивата Дончева смятала да не пише нищо в социалните мрежи по случая с ужасната катастрофа. След като изгледала видеата, които показват силния удар, тя не се сдържа. " Няколко човека и дете се разминават със смъртта за секунди! Една част от секундата да се бяха забавили и щяха да са пометени от у̀дарната вълна̀ на това злощастно събитие. А управляващият задния автомобил (22-годишният безмозъчник) не само, че не е възпитан по правилния начин, а по никакъв начин! “Приятелите” му,  които са били в колата (единият, от които бил хукнал да бяга, а в последствие задържан) не можаха ли да се сетят да му кажат: не шофирай, не се качвай, или да му кажат спри като виждат какво се случва", гневи се Гери. 

Милен Цветков: Не ми се умира между някакви ламарини! ВИДЕО

 

Тя използва случая да разкаже своя лична история, която е преживяла преди малко повече от 10 години. " Качих се в кола, в която 4-5 минути по-късно установявам, че шофьорът е на “две-три чашки уиски”. В колата до него седеше жена, а отзад с мен - мъж. Моментално помолих да спре колата, за да сляза! След като желанието ми не беше удовлетворено се започнаха едни: “Ама ти сега какво се притесняваш, ти сега на каква се пра’иш” и натисна педала на газта като че ли напук", спомня си Дончева. 

"Започнах да викам, отворих прозореца и виках, колата тогава спря, слязох. Няколко часа по-късно разбрах, че тримата “смелчаци” са се блъснали “леко” и “нищо им нямало” по техни думи. След няколко дни видях снимки на ударената кола, която беше със смачкана предница, изкривена носеща част и осукано шаси. До ден днешен се чудя защо има хора, които си траят и продължават да бъдат съучастници на дрогирани, пияни и упоени хора с психотропни вещества", допълва тя. 

Гери Дончева многократно е гостувала в предаванията на Милен Цветков и не пропусна да изкаже своето мнение за журналиста: "Много ме е яд! Мъчно ми е! Гадно ми е за близките му! Всеки път когато сме общували с него е бил в настроение, винаги търсеше равновесието и справедливостта, винаги се отнасяше с респект и според заслугите на човека срещу него! Неведнъж съм му гостувала в телевизията, в ефира, а и той е бил част от журито на един форум в УНСС, на който бях водеща години наред. Беше почтен журналист, усмихнат и достоен. Лек път нагоре"./show.blitz.bg

Коментирай

Ddd

Ddd 22.04.2020 10:34

ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ВСИЧКИ ЖЕНИ СЪС СЪМНИТЕЛНА РЕПУТАЦИЯ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ИЗКАЗВАТ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ И ДА СПОДЕЛЯТ СПОМЕНИ. ЕЙ БОКЛУЦИ ТОЗИ ЧОВЕК ИМА СЕМЕИСТВО И МЛЪКНЕТЕ МАЛКО.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 23.04.2020 14:28

http://coronavirus.eti.pw

natali54

natali54 23.04.2020 23:21

като слезе от колата,защо не се обади в полицията да съобщиш за да го спратЧвсички сме невинниЧ

JohnnieOxync

JohnnieOxync 25.04.2020 8:24

[url=http://mysite.com]http://mysite.com[/url]