logo

Иво Танев тъжи за Милен Цветков, има идея за справяне с катастрофите

Иво Танев тъжи за Милен Цветков, има идея за справяне с катастрофите

Ужасяващата катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков, потресе цяла България. Редица известни личности показаха съпричастност към опечаленото семейство на Цветков, но най-яростен се оказа Иво Танев

Той иска най-суровото наказание за убиеца на известния журналист и иска незабавна промяна в закона "Всеки заловен пил или употребил наркотични вещества и седнал зад волана, да бъде смазван от закона", иска той. Тази трагична история със смъртта на Милен Цветков отприщи Танев да признае дълго пазена тайна, свързана с войната по пътищата, която го мъчи от няколко години.

Гери Дончева призна за случка, подобна на катастрофата с Милен Цветков!

Оказа се, че Иво Танев от 2 години насам има силно желание да реализира телевизионен проект, който да отразява движението по пътищата и пътната безопасност. "Предаване, което да отразява действия и бездействия. Предаване, което да бъде полезно и образователно! Предаване, което да показва, какво се случва с пострадали и жертви на ПТП! Какво се случва с причинилите тежки увреждания и смърт при ПТП с употреба на алкохол, наркотици, превишена скорост, безотговорност и несъобразяване с останалите участници в движението! Предаване, което да показва, какво се случва с делата заведени срещу пътните терористи! Предаване, което да дава дума на експерти по пътната безопасност! Предаване, което да дава думата на пострадали и техни близки", споделя за идеята си Танев. 

Ася Капчикова с пикантни разкрития за свидетеля на катастрофата с Милен Цветков

"Знаете ли, навсякъде ми пожелават успех на добрата идея, но в момента.... и куп причини за отлагане във времето. Най-смисления и обещаващ разговор беше в ТВ 7/8, точно преди пандемията, която затвори всичко! Но тя ще отмина и ще ни се наложи да живеем, пак заедно. Едно такова предаване се нуждае от финансиране. Няма как да се реализира, ей така от въздуха. Проблемът, е че няма човек, организация или фирма, която сериозно да застане зад идеята, без да иска дивиденти от това. Ето казах го. Казах го, защото ми писна", гневи се в социалната мрежа Иво Танев./show.blitz.bg

Коментирай

Иво

Иво 22.04.2020 20:11

Уважаеми, запомнете съвсем скоро ще се появи свидетел че убиеца на Милен му е прилошало и е припаднал зад волана. След това финансовото му състояние рязко ще се подобри !

митак

митак 23.04.2020 17:24

Ами да, припаднал е зад волана поради доказаната дрога, която обаче му е била сипана в устата (вената) от неизвестен извършител.

stefano777

stefano777 24.04.2020 9:34

Много разумно предаване, но нали не е комерсиално и телевизиите не го правят, само някаква сводка отвреме на време.