Иво Димчев призна защо няма да подкрепи Луна на изборите, изненадата е голяма... СНИМКИ

Иво Димчев призна защо няма да подкрепи Луна на изборите, изненадата е голяма... СНИМКИ

Иво Димчев хвърли поредната бомба в публичното пространство с изказването си за поп фолк ветеранката Луна, която се кандидатира за президент на предстоящите избори. Поводът е покана от нейна страна той да й бъде вицепрезидент.

Пред Петя Дикова и "Тази събота и неделя" колоритният певец се отпусна в дома си, където те му гостуваха, и отправи серия от любопитни признания.

Иво Димчев изригна гневно срещу Гринго за агресията му към Софи Маринова ВИДЕО

Поне засега Иво Димчев отказа предложението на Луна, но в никакъв случай не зачерква възможността някой ден да влезе в политиката. "В първия момент мислех да затворя телефона, защото си казах, че това е някакъв бъзик", разказа той за предложението, което е получил. "После разбрах, че е тя и е сериозна". А една от причините да откаже поканата на колежката си, е, че родителите му и негови познати са го посъветвали да не го прави. Сред тях са били Азис и Мария Силвестър.

Извън предложението да става вицепрезидент, Иво Димчев с радост показа любопитни еротични картини, които е окачил в дома си, където е и скулпурата на бившия министър на културата Вежди Рашидов, която купил за 10 000 лева.

Иво Димчев стана жертва на много нагла кражба ВИДЕО

"Бях изпил две чаши вино и си казах, че парите нямат значение. Мисля, че много ми отива", сподели музикантът за скулптурата, която представлява козел. "Има нещо сатанинско в нея", споделя той и издава, че има и лична причина да иска да купи скулптура точно от Вежди Рашидов - преди много години той го е защитил срещу атаките на партия "Атака", които са нападнали негов спектакъл с обвинения, че е порнография.

"Тогава Вежди Рашидов им отговори, че публиката решава дали един спектакъл е порнография, а не министерството на културата", разказа Иво Димчев, който в момента се нанася в новия си дом, в което ще има и собствено музикално студио. Димчев в момента подготвя и нов албум, който ще се нарича "Тракия", тъй като повечето песни са измислени по време на пътуванията му по магистрала "Тракия". /show.blitz.bg

Коментирай

WALDES

WALDES 11.10.2021 20:09

НЕ.СЕ.ПРАВИ.НА.ФРЕДИ.МЕРКЮРИ.НЯМАШ.ШАНС.СЪЖАЛЯВАМ.