Иво Димчев изригна гневно срещу Гринго за агресията му към Софи Маринова ВИДЕО

Иво Димчев изригна гневно срещу Гринго за агресията му към Софи Маринова ВИДЕО

Артистът и певец Иво Димчев засвидетелства подкрепата си към Софи Маринова. Той открито възнегодува срещу домашното насилие, упражнено върху талантливата певица, довело до счупването на ръката й.

Наскоро Софи призна в интервю, че причината за битовия инцидент била разпра със съпруга й Гринго. Това доста ядоса ексцентричния певец, който се нахвърли срещу побойника. 

Контузията не остана скрита, защото певицата не отложи клубните си изяви и дори се извинява на публиката си, че излиза по този начин на сценичните си изяви.

Първи СНИМКИ на потрошената Софи Маринова

„Аз съм на концерт на най-добрата българска певица Софи Маринова. И тя пее и пее, и пее, и между песните се извинява на публиката за счупената си ръка и благодари на хората за любовта им, която и помага да забрави болките в тялото. Един съпруг пребива най- добрата певица в тази страна. И тя се извинява на хората. И я аз гледам и плача и не мога да повярвам на ушите си. И няколкостотин човека я слушат, танцуват, хвърлят салфетки, пият и купонът продължава… Идва ми да си забия чашата от шампанско в окото“, пише гневно Иво Димчев в социалната мрежа.

Той сподели и клипче от участието на Софи Маринова, което е посетил./show.blitz.bg

 

Коментирай

Абе

Абе 30.06.2021 11:36

Гхринго е много невъзпитан сиганин.

Джоджо

Джоджо 30.06.2021 16:45

Само бой по путката с черпака.

ALEX

ALEX 30.06.2021 18:47

Айтоски МИЗЕРЕН И НЕГРАМОТЕН мангал !Софи моля те.. събуди се от този кошмар това е просто сън прекъсна го! бий му шута в ЗАДНИКА и смело напред.. тава любов не е !

Шибек

Шибек 23.08.2021 23:53

Ако Гринго те хване ще ти гипсират и на теб ауспуха Ивче, Ивче само на пед....стче ще му станеш