Първи СНИМКИ на потрошената Софи Маринова

Първи СНИМКИ на потрошената Софи Маринова

Почитателите на Софи Маринова се изплашиха, след като на последните си участия се появи с гипсирана ръка. Появиха се предположения, че отново нейният приятел Гринго й е посегнал и затова се стигнало до намесата на лекарски екип. 

Софи отрече тези слухове и заяви, че е пострадала при заснемане на рекламен клип за шоуто "Като две капки вода" и ръката не е гипсирана. Навехната е и се е наложило да й сложат шина. Въпреки всичко, ромският славей не се отказва от участията си и се появи в превързана ръка в нощен клуб в Благоевград. 

Певицата е пострадала с дясната ръка, с която обикновено държи микрофона си. Сега на сцената излиза със специална стойка, за да не натоварва здравата си ръка. Болната ръка е с шина и красив шал я придържа леко сгъната, за да намали болката и оттока. 

Преди почти две години Софи Маринова се появи отново с гипсирана ръка, след което призна, че нейният любим Гринго е проявил агресия към нея. Тогава тя го прогони и дори се разведе, само три месеца след като вдигна пищна сватба през март. После пак си го прибра, а нейни приятели и роднини са се отказали да й дават акъл. Когато е влюбена, Софи не слуша никого и прави грешка след грешка./show.blitz.bg

 

 


 

Коментирай

НСГП

НСГП 14.06.2021 14:09

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. ши ши , че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Че тук мязаш на брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод.

FireBG

FireBG 14.06.2021 14:31

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

dimitrovanedalka924@gmail.com.

[email protected] 15.06.2021 10:19

Да,как пък ще му простя!Вън от живота ми.Благодарна на Бог ,че ми е познато насилието!

Камка

Камка 16.06.2021 0:14

До НСГП: Сашко, чакат те и теб в СЦЗ! Надето я остави, свърши ви рахата на такива като теб и Ники, са най-много мама да лъжете, че не са ви праскали, но ти си легенда! Всички знаем, че ти е харесало и си бил най-дейната в отряда! И хвани хапни малко нескуик, ега пораснеш над 140см.