Ирина Тенчева пред нервен срив заради страшна диагноза

Ирина Тенчева пред нервен срив заради страшна диагноза

Проблемите със здравето, които Ирина Тенчева има в последните месеци я накараха да изпитва различни страхове и съмнения.  Жената на продуцента Иван Христов на няколко пъти се разболява от К-19 и последиците от това явно вече се отразяват и на психиката й, съдейки по онова, което самата тя споделя.

"На тази есенна снимка съм поседнала сред едно гръцко лозе и съм много радостна и облекчена, защото минути преди това си бях проверила резултатите от поредните кръвни изследвания. През целия август и септември имах забележителен спад на енергия - живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях много, периодично ми се появяваха грипоподобни симптоми и после изчезваха, косата ми падаше... Все едно не бях аз!

Иван се съблече гол, а Ирина Тенчева го смаза СНИМКА

Накратко - от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е силно занижен, а също и че през мен е минал поредният смазващ ковид, но на фона на други предположения това беше направо супер новина!", пише Тенчева в профила си в социалната мрежа.

Докато чакала резултатите от изследванията си, Ирина била пред нервен срив, защото в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си въобразявала, че е болна от най-лошото. Решила да започне терапия с етерични масла и хранителни добавки, за да стабилизира здравето си и посъветва последователите си да си пуснат тест за антитела, както и други кръвни показатели, ако имат сходни на нейните болежки.

За да не се срине съвсем психически, Тенчева е заминала за Барселона с мъжа си и децата им, и по думите ѝ, любимото им занимание там било да посещават местните пазари. "Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове, хора и винаги хапваме нещо "на крак". Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти се случват по пазарите", пише Тенчева в мрежата.

Ирина Тенчева пипна К-19 и предупреди за... СНИМКА

Откакто се влюбиха един в друг преди повече от 10 години, Иван и Ирина не са спирали да демонстрират хармонични отношения. Иван Христов дори споделял, че по време на брака си с първата си съпруга Вихра Петрова, бил силно привързан към чашката, тъй като не се чувствал удовлетворен в личния си живот.

Бил дори на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле, но тогава Тенчева успяла да го промени към по-добро и към днешна дата той живее и се храни здравословно, дори прави опити да спортува.

Самата Ирина също е трезвеничка от началото на настоящата година. Взела решението да не близва алкохол, след като прочела книга по темата.

Вижте как Ирина Тенчева се обясни в любов на Иван

Неотдавна тя пиеше ежедневно за разпускане на напрежението, но се кълне, че това е останало в миналото. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други начини за релаксиране на нервите./show.blitz.bg

Коментирай

уф, чи мириши

уф, чи мириши 20.11.2023 11:43

и с,я к,воооо? няма упътване к,во да праиме с тия идиоти!

Капитана

Капитана 20.11.2023 12:10

Иринка много обича да поучва околните, но забрави когато виреше кълки с Иванчо по офиси и хотели, докато и двамата бяха все още обвързани и в къщи ги чакаха децата им!

Питю Мищова

Питю Мищова 20.11.2023 14:23

Иване, Иване..... Иринка болна легнала, ама като почнала да харчи пари в Барселона се оправила...... Оправи я ти, бе, Иванчо.

Бай Ху

Бай Ху 20.11.2023 15:25

Ма яла ти ударим един здрав патарок, шти мине и нервния срив и сичко. Мани го тоа опосум.

Тончо

Тончо 20.11.2023 18:02

Гадна безалкохолна испанска бира???

Наблюдател

Наблюдател 20.11.2023 18:06

Тази се чуди как да се прави на интересна....греховно е да се спекулира със здравето

нека да му е жива и здрава!

нека да му е жива и здрава! 20.11.2023 18:13

УХ, И АЗ МНОГО ГИ ОБИЧАМ "ПРОСТИТЕ УДОВОЛСТВИЯ" СВЪРЗАНИ С ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ В БАРЦЕЛОНА

ами

ами 20.11.2023 19:51

Само ебане в гъзъ ша я оправи!

ьдвь

ьдвь 20.11.2023 23:15

Ковида не прощава. Опосума да я сменя с нова. Тази ще стане бабичка от ковида. Постковида ще я изсуши долу.

Знаете

Знаете 20.11.2023 23:56

Правилото - Господ бави,но не забравя! Тази Т3нчева разби живота на Вихра и ще си плати за мръсните си номера!

Ева

Ева 21.11.2023 17:12

Леле, че проблем, болна, ама не пропуска разходки в чужбина, от сърце и пожелавам , още повече болести, за да може да ръшне по целия свят...какво по-хубаво от това,.... леле, леле, кога най сетне всевишния ще дойде да прибере тези български жалки утрепки, дето са се провъзгласили за звезди....