Вижте как Ирина Тенчева се обясни в любов на Иван

Вижте как Ирина Тенчева се обясни в любов на Иван

На 30 ноември рожден ден отпразнува продуцентът на "Фермата"  Иван Христов. Заради пандемията не успя да вдигне купон с приятели, но за сметка на това получи най-прекрасния подарък от своята половинка Ирина Тенчева. 

За първи път Ирина си позволява да извади наяве технит6е отношения и да напише в социалните мрежи трогателни думи за любовника си. 

Ирина Тенчева изплака: Преживях аборт и се наложи да преглъщам обиди!

"Ако добрите дела и раздаването на любов и подкрепа прибавят време към земния ни път, то значи ще празнуваме това момче още много години. Обичаме го! Честит Иван", написа прекрасната Ирина Тенчева. 

Иван отпразнува личния си празник със семейството и му съжали, че не може да сподели този ден с своя колега и най-добър приятел Андрей Арнаудов. Както БЛИЦ първи писа, очилатият продуцент е под карантина, след като стана поредната жертва на коронавируса. Въпреки това не се отказва от работата си и продължава да води "Фермата" от вкъщи./show.blitz.bg

Коментирай

Санди

Санди 02.12.2020 1:15

Ама само на него ли се обясни тая шматка! Не ги ли подкара по азбучен ред?

Баба

Баба 03.12.2020 10:42

Хахаха..... защо не христова, какво ли ни интересуват точно тези дето......

Уауу

Уауу 03.12.2020 12:50

Господи, жива ли е тая превзета пача все още?

?ццц?

?ццц? 03.12.2020 21:12

И защо му се обяснява сякаш става дума за комшията? Това момче? Честит Иван? Ако на мен някой най-близък човек ми пожелае по тоя начин, значи изобщо не ми е близък или го гони деменцията и тотално е изкукал.