Ирина Тенчева изплака: Преживях аборт и се наложи да преглъщам обиди!

Ирина Тенчева изплака: Преживях аборт и се наложи да преглъщам обиди!

Ирина Тенчева, която е втората жена на продуцента и тв водещ Иван Христов, проплака и за първи път реши да разкрие за преживян аборт, който оставя траен отпечатък в живота й. 

Зад успеха, усмивката, поведението на всеки от нас има истории. Много често неразказани. Наскоро Ирина харесала една кампания, кочто насочва вниманието ни именно върху трудните моменти в живота, които сме преодоляли, но които не сме споделили. 

Преди да роди първото си дете, загубила една много желана бременност. "След подобна загуба всяка млада жена, мечтала за дете се замисля и си задава въпроса - ами ако аз никога... Беше ми тежко, паник атаки, чакане, физическо възстановяване... Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях огромния си страх, че отново нещо може да стане", откровена е Ирина. 

"Винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим." - това казвам днес на жените, с които се срещам по време на сбирки в подкрепа на раждаемостта и борбата с репродуктивни проблеми", категорична е половинката на Иван. 

Това не е единствената кошмарна история, която Ирина до този момент е пазила далеч от медийното пространство и само малка част от приятелския й кръг са запознати с преживяното. 

Когато е на около две годинки й поставят ваксина, но организмът й прави реакция и вдига температура. "Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила почти до 6 клас, като във всяко училище, нов клас и компания се налагаше да преглъщам обиди и да се доказвам. Научих се да отстоявам себе си и качествата си, независимо от външния си вид,а също да обичам и виждам вътрешната красота на хората, които срещам", спомня си Тенчева. /show.blitz.bg

Коментирай

Мима

Мима 15.10.2020 9:41

Голяма работа преживяла аборт. Всяка втора жена е преживяла аборт.

абе,

абе, 15.10.2020 19:39

Стрина Ирина и тя се фотошопирала.А единственият и успех е,че раведе онзи балък Иванушка.

⅁ꓭ⅁⅁∀⅂∀ꓭ∀⅂∀

⅁ꓭ⅁⅁∀⅂∀ꓭ∀⅂∀ 17.10.2020 0:30

Ай сиктьор ве!

Ivanka

Ivanka 29.03.2021 18:58

Mnogo mi e protivna taz Irina .Misli se za neshto a vsashtnost nishto ne e. Izobshto ne me interesuvash

Мариана

Мариана 10.04.2021 0:11

Готина мацка! Радвам ѝ се! Дано са здрави и благословени цялото семейство!