Иван се съблече гол, а Ирина Тенчева го смаза СНИМКА

Иван се съблече гол, а Ирина Тенчева го смаза СНИМКА

Иван Христов и Ирина Тенчева се радват на почивките дни далеч от България, където никой не ги познава и могат да останат незабелязани. Те се намират в Гърция и вече откриха летния сезон. 

Влюбената двойка се е позиционирала на съвсем пуст плаж и няма да повярвате с какво се занимават по цял цял. А Ирина намекна, че е ядосала Иван доста сериозно и той не може място да си намери от гняв. 

Двамата са любители на играта на табла и по цял ден това правят край плажа. Иван Христов бил цар на тази игра, но все по-често се случва и Ирина да го победи и с това да му развали настроението. Тя не крие, че Иван много трудно понася загубите. 

 

Иван и Ирина демонстрират перфектни взаимоотношения и често споделят хобитата си, което допълнително ги сплотява. Наскоро в свое интервю той призна, че се е оженил за първата си жена Вихра без любов, а по-късно с помощта на Ирина е разбрал какво е това чувство. Именно тя успява да го измъкне от порока му с алкохола и днес да е по-добра версия на самия него.

Иван се наслаждава на заслужена почивка, но със сигурност в главата си вече крои планове за новия сезон на "Фермата", тъй като снимките ще стартират съвсем скоро, а от есента и зрителите ще могат да се насладят на новите фермери, които ще се борят за спечелване на голямата парична награда./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 07.05.2022 16:35

Иване..... Иване...... Спасение няма, щом си с пръстен към мен прикован......

Иебач

Иебач 07.05.2022 20:40

Вместо да се изплющят ,те табла играят.Пенсионерска работа.

Miroslav

Miroslav 07.05.2022 20:57

Няма ли да го закриват това тъпо предаване?

И двамата

И двамата 08.05.2022 10:30

са еднакво неприятни и досадни, разликата е че Иван е добродушен глупчо, а Ирина е подла лисица.

ха ха Хо

ха ха Хо 08.05.2022 11:57

Започнали сте да редувате натрапчиво две лигави любовни истории.Чалагарите Емилия и арабина,Иванушка и стрина му.Гледам включили сте и готвача Манчев и последната му засега някаква си Ива Бека.Аудиторията повръща вече от тези особи.