Горещо! Славена Вътова окоси тревата... полугола! (СНИМКА 18+)

Горещо! Славена Вътова окоси тревата... полугола! (СНИМКА 18+)

Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при това не със снимки от плажа, както е най-очаквано да се случи в този период от годината. Фотосът е от... градината на Катето Евро в Панчарево.

На кадъра синеоката красавица e заела меко казано предизвикателна поза и... коси тревата, а актрисата се залива заедно с нея от смях. Очевидно Славена Вътова и Катето Евро са си спретнали много закачливо гости, поне съдейки по емоциите от градината.

Славена Вътова показа най-голямата си слабост (СНИМКИ)

"... да "запечатваме" щурите моменти и да не забравяме, че е важно да ги създаваме и изживяваме!", пише Вътова в социалната мрежа, а от коментарите след това става пределно ясно колко много е допаднал този фотос на почитателите й.

Жесток хейт застигна Славена Вътова заради...

Славена, която тази есен ще заеме един от столовете в журито на "България търси талант", не за първи път нагорещява мрежата с перфектните си мерки и поддържано с усилени тренировки тяло. Разбира се, често споделя и моменти от екзотичните си ваканции.

Сами може да предположите колко високо вдигат снимките й градуса на вълнението във виртуалното пространство./show.blitz.bg

Коментирай