logo

Жесток хейт застигна Славена Вътова заради...

Жесток хейт застигна Славена Вътова заради...

Мис България 2006 Славена Вътова пак се намърда в телевизията. С връзки красивата ни миска заема един от столовете на журито на "България търси талант". Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева спрямо впечатляващите умения, които те ще представят на сцената на шоуто.

Славена никога не е крила, че има афинитет към телевизията и публичността. Откакто е спечелила короната Мис България тя не спира да се вре навсякъде. Подвизаваше се като коментатор в риалити формата "ВИП Брадър', опита се дори за кратко да води няколко тв предавания, но навсякъде претърпя пълен крах. 

Зрителите на "България търси талант" са недоволни от фигурирането й в журито. "Изглежда интелигентно момиче, но не знам на каква база ще оценява талантите", възроптаха те на официалната страница на шоуто. Има и далеч не толкова ласкателни коментари. Само за часове я попиляха и сринаха със земята. Те са категорични, че журито трябва да бъде съставено от актьори и музиканти, хора на изкуството, а не момичета, които са се прочули покрай красотата и мъжете си. 

Мъжът на Славена Вътова й купи вила за 1 милион в Майорка! (СНИМКА)

„Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби”, споделя тя.

„Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея“, коментира Славена Вътова. Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант. „Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот”, допълни тя. „Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях.“

Ето каква сума ще лапне Дани Петканов от "България търси талант"

Към момента от продукцията са обявили и още едно име, което ще заеме почетно място в журито. Това е Ицо Хазарта, който за втори път ще се изявява в това си амплоа. Говори се, че продуцентите искат да вкарат фолкпевица и спортист, които да оценяват талантите тази година.Водещи този път ще са Сашо Кадиев и Даниел Петканов./show.blitz.bg 

Коментирай