Голяма новина разтърси Торино, стана баща на... ВИДЕО

Голяма новина разтърси Торино, стана баща на... ВИДЕО

Тодор Димитров, известен повече като Торино вече е женски татко, след като приятелката му Сара Ароу роди момиченце. Новината бързо се разпространи в социалните мрежи чрез профила на изпълнителя, а това, което показва той там, казва всичко важно.

Торино е качил в профила си видео, от което става ясно и от какъв пол е детето, с което семейството се увеличи преди ден. Разбира се, в клипчето се вижда как Торино и Сара отварят кутия с надпис: "Girl?, Boy?", както е модерно да се прави напоследък. И от нея излизат розови балони.

Торино и Пашата станаха за смях, не могат да пишат СНИМКА

А Торино вече показа и как изглежда в ролята на баща - от кадъра, качен в Инстаграм профила му личи, че много се радва с новата си роля, но дали ще се справи с отговорността, времето ще покаже.

"Най-прекрасният момент в нашият живот ♥️ Вярвайте в любовта и се обичайте ♥️ Там, където има любов, има и живот ♥️", пък пише щастливата майка.

Дуетната половинка на Торино в музиката - Пашата, очаквано, бе един от първите, коментирали публикацията. Кралят на латино музиката в България написа:

Крадецът вика дръжте крадеца - нова албанска атака срещу Камелия, Торино и Пашата

"Оформя се женско царство мой човек @torinolatino. Мисли му.. ️", пише той, а партньорът му на сцената Тодор му отвръща така: "@pashata_official И ние сме сила, брат ми..️".

Припомняме, че през октомври миналата година Торино предложи брак на гаджето си Сара пред бароковия дворцов комплекс Белведере във Виена, а тогава блондинката показа и годежния си пръстен./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай