Торино и Пашата станаха за смях, не могат да пишат СНИМКА

Торино и Пашата станаха за смях, не могат да пишат СНИМКА

Изпълнителят Торино стана за смях в социалните мрежи, след като случайно направи няколко правописни и пунктуационни грешки в поста си, с който честити рождения ден на колегата си Пашата.

Всичко започна с желанието на Торино да изрази своето възхищение и обич към Павел. Той се опита да състави чувствен пост и пожеланието му да бъде сред най-добрите за неговия приятел. Но нещата не минават според плана.

Няколко грешки в правописа се оказват пореден знак за смях за Торино. За изненада на мнозина от феновете, той не знае правилната написана на думата "опора". Тази грешка не остана незабелязана и показа, че Торино явно често е бягал от часовете по български език.

Ето как изглежда оригиналния пост на Пашата: "Честит рожден ден, на моя брат! Каквото и да напиша за теб, ще бъде малко.. На първо място бъди ни здрав, щастието и любовта никога да не напускат душата ти. Ти можеш да обичаш и си го показвал не веднъж. Знай, че винаги съм до теб и в мое лице винаги ще имаш подкрепа и упора. Обичам те".

Освен това, Торино сложи няколко запетайки на неподходящо място в поста си. 

Разбира се, феновете на дуета са потресени от грешките, тъй като те са свидетелство на липса на знание, а не просто на бързина. Те се надяват, че Торино ще вземе поука от този инцидент и в бъдеще ще отделя повече внимание на правописа и пунктуацията в писанията си в социалните мрежи. 

Въпреки тези грешки, феновете не губят вяра в музикалното майсторство на Торино и Пашата и продължават да ги подкрепят със същия страстен ентусиазъм./show.blitz.bg

Коментирай

Збогом

Збогом 13.10.2023 12:28

И вашия кумир Ламбо не можеше да пише..

Мустафа

Мустафа 13.10.2023 13:21

Всичко е Ок. С изклчение на упората. На всеки може да му се случи това при бързото писане. Момчетата са супер.

Абе крачуновите маймунки

Абе крачуновите маймунки 13.10.2023 14:20

Вие сте “ОПОРАТА” на Крачун Войвода, вярното дупе напрасето пеевски. Неграмотни дебили.

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 13.10.2023 20:34

ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ, СЕГА ВЕЧЕ И ОТ КИЛИИНО УЧИЛИЩЕ ДА ЗАПОЧНАТ, И СТО ГОДИНИ ДА УЧАТ ПАК НЯМА ДА УСПЕЯТ! ПОНЕ ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПСУВАТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ, НО ЕДВА ЛИ И ТОВА ЩЕ ПОСТИГНАТ! ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА СА ЖИВИ!

хах

хах 14.10.2023 4:12

дрисльовци

даскал

даскал 14.10.2023 8:07

Потресли се феновете,леле мале! И те неграмотни като тях!

коректор

коректор 14.10.2023 8:10

Бабо Доре,"килиино"се пише с "Й" ! Дано да е от бързането.