Голяма новина разтърси Нова тв: Любо Нейков осинови Гала и веднага й забрани да... СНИМКИ

Голяма новина разтърси Нова тв: Любо Нейков осинови Гала и веднага й забрани да... СНИМКИ

Любо Нейков и Гала разтресоха из основи Нова телевизия тази сутрин, след като поднeсе сензационна новина в ефира на "На кафе". Големият ни актьор беше гост на тв водещата и както си говореха за филми, сериали и театър, така изведнъж Гала изтърси: "Какъв готин баща си, направо ми се иска да ме осиновиш..", а Нейков сякаш това и чакаше: "Осиновена си! Взимам те!"

Причината Гала да поиска нещо подобно в ефир от Любо Нейков дойде след като актьорът сподели в какви чудесни отношения е с дъщеря си, с която предпочита да общува очи в очи, отколкото да се залага на социалните мрежи.

Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков... грозна гавра! СНИМКА

"Много ми липсва да се гледаме в очите, да се виждаме, да се прегръщаме и да се целуваме. Какво ще научиш от социалните мрежи, където всеки, без да те пита, ти качва снимки, прави, каквото си иска?! С дъщеря ми гледам да общувам така", заяви Нейков. И не пропусна да отговори на Гала:

"Що не ми станеш дъщеря? Това не е никак лоша идея. Веднага те взимам! Осиновявам те!" 

"Добре, съгласна съм!", не чака втора покана тв водещата.

"Осиновена си!", финализира уговорката Нейков, но после добави, че не желае Гала да работи толкова, за да има време и за други неща в живота. Тя се съгласи и заяви, че освен баща, той може да й стане и продуцент - и така всичко ще е, както им се иска и на двамата.

Този петък по кината тръгва и новия филм с негово участие "Блок", в който двусмислието и посланята са много. "Локдаун, блок, двусмислено. И в блока - блок, в който се случват всякакви неща.

Любо Нейков не е на себе си! Наложи му се да понесе ужасен удар и срам за цял живот!

Моят герой е най-интересен. Започва с мен как умирам. Почти през целия филм съм мъртвец", издаде в аванс за странната си роля Нейков./show.blitz.bg

 

 

Коментирай